dosmix 44 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Beğeniler 864 Yer Aydın Bugün 16:08 #1 Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Kalitesi nasıldır?
H herousta26 23 Uzman Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 287 Beğeniler 137 Bugün 16:13 #2 dosmix dedi: Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Kalitesi nasıldır? Eki Görüntüle 276669 Genişletmek için tıkla... Merhabalar internette biraz araştırdım. Ürünleri genel olarak çakmaymış (özellikle nike-adidas ürünleri). Birkaç yerde güvenilir denmiş fakat gelmesi uzun sürüyormuş. Sizin kararınız fakat ben hiç bulaşmayın derim.
dosmix dedi: Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Kalitesi nasıldır? Eki Görüntüle 276669 Genişletmek için tıkla... Merhabalar internette biraz araştırdım. Ürünleri genel olarak çakmaymış (özellikle nike-adidas ürünleri). Birkaç yerde güvenilir denmiş fakat gelmesi uzun sürüyormuş. Sizin kararınız fakat ben hiç bulaşmayın derim.
SadeceEfe 40 Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 Beğeniler 630 Yer Balıkesir 19 dakika önce #3 dosmix dedi: Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Kalitesi nasıldır? Eki Görüntüle 276669 Genişletmek için tıkla... Ürünlerin hepsi çakma ama kaliteli.
dosmix dedi: Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce? Kalitesi nasıldır? Eki Görüntüle 276669 Genişletmek için tıkla... Ürünlerin hepsi çakma ama kaliteli.
KS KS dosmix 44 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.174 Çözümler 2 Beğeniler 864 Yer Aydın 16 dakika önce #4 SadeceEfe dedi: Ürünlerin hepsi çakma ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çakma olduğunu biliyorum orijinali zaten bilmem kaç yüz dolar Siz daha önce buradan alışveriş yaptınız mı hocam polyester mi yoksa normal pamuklu mu?
SadeceEfe dedi: Ürünlerin hepsi çakma ama kaliteli. Genişletmek için tıkla... Evet hocam çakma olduğunu biliyorum orijinali zaten bilmem kaç yüz dolar Siz daha önce buradan alışveriş yaptınız mı hocam polyester mi yoksa normal pamuklu mu?