KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.090 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.888 14 Ekim 2025 #11 Silinen üye dedi: Yeni ve farklı bir şeyler arıyorsan Void, Gentoo, Chimera gibi dağıtımlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gentoo biraz sıkıntılı hocam. Zor diye duymuştum.
Silinen üye dedi: Yeni ve farklı bir şeyler arıyorsan Void, Gentoo, Chimera gibi dağıtımlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gentoo biraz sıkıntılı hocam. Zor diye duymuştum.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 337 Beğeniler 139 Yer Linus Torvalds'ın Evi 14 Ekim 2025 #12 Wartz dedi: Gentoo biraz sıkıntılı hocam. Zor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bende ya kaynakları kendimiz kuruyomuşuz depo repo vb.
Wartz dedi: Gentoo biraz sıkıntılı hocam. Zor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bende ya kaynakları kendimiz kuruyomuşuz depo repo vb.
1 140 Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 62 Çözümler 2 Beğeniler 50 14 Ekim 2025 #13 Wartz dedi: Gentoo biraz sıkıntılı hocam. Zor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Zorlayabilir, belirli bir Linux bilgisi ve tecrübe gerekiyor. Ama imkansız değil.
Wartz dedi: Gentoo biraz sıkıntılı hocam. Zor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Zorlayabilir, belirli bir Linux bilgisi ve tecrübe gerekiyor. Ama imkansız değil.
KS KS Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.090 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.888 14 Ekim 2025 #14 Silinen üye dedi: Zorlayabilir, belirli bir Linux bilgisi ve tecrübe gerekiyor. Ama imkansız değil. Genişletmek için tıkla... Ama baya istiyor hocam. Linux bilgim var ama yeterince değil. Arch bile kuramıyorum.
Silinen üye dedi: Zorlayabilir, belirli bir Linux bilgisi ve tecrübe gerekiyor. Ama imkansız değil. Genişletmek için tıkla... Ama baya istiyor hocam. Linux bilgim var ama yeterince değil. Arch bile kuramıyorum.
Batuşş Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 337 Beğeniler 139 Yer Linus Torvalds'ın Evi 14 Ekim 2025 #15 Wartz dedi: Ama baya istiyor hocam. Linux bilgim var ama yeterince değil. Arch bile kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman fedora veya ubuntu tabanlı bir distro kur geç.
Wartz dedi: Ama baya istiyor hocam. Linux bilgim var ama yeterince değil. Arch bile kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman fedora veya ubuntu tabanlı bir distro kur geç.