Dual boot Ubuntu sistemde Windows açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Urass.0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 259
  • Etiketler Etiketler
    boot

Urass.0

Uzman
Az önce Windows ve Ubuntu dualboot yaptım ama Windows'a geçemiyorum Ubuntu'da kaldım yardım eder misiniz? Windows Boot Manager'i en üste çıkarmama rağmen açılmıyor ve ubuntuyamı veya windowsamı geçmem gereken bir ekran gelmiyor.

Son düzenleme:
Boot sıralamasında Windowsu üste koyduğunuzda açılmıyorsa windows onarımı yapmanız gerekebilir.
Ayriyetten Grub ekranı hiç mi gelmiyor?

Boot sıralamasında Windows'u üste koyduğunuzda açılmıyorsa Windows onarımı yapmanız gerekebilir.
Ayrıyeten GRUB ekranı hiç mi gelmiyor?

PC açılırken ESC spamladım ve oradan Windows ve Ubuntu yazısı çıktı oradan işletim sistemini değiştiriyorum daha hiç dualboot ve linux kullanmadığımdan panik yaptım

PC açılırken ESC spamladım ve oradan Windows ve Ubuntu yazısı çıktı oradan işletim sistemini değiştiriyorum daha hiç dualboot ve linux kullanmadığımdan panik yaptım
Ubuntu seçtiğinizde işletim sistemi seçmek için ekran açılmıyor mu?
Eğer öyle bir sorun varsa grub onarma veya yeniden yükleme yapabilirsiniz.

Ubuntu seçtiğinizde işletim sistemi seçmek için ekran açılmıyor mu?
Eğer öyle bir sorun varsa GRUB onarma veya yeniden yükleme yapabilirsiniz.

Gerek yok diye düşünüyorum bilgisayar açılırken ESC bas çek yaprak işletim sistemi seçme ekranı açılıyor ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Bir de Windows'a Fast Boot'u kapatın. Saat sorunları olabilir.

Evet saat sorunları vardı ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Yaptığın işlem "Boot Options" seçmektir. Grup kurarsan direkt ekran gelir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…