Dual boot kadar saçma bir mantık yok bence. Neden depolamanın belli bir bölümünü neredeyse hiç kullanmayacağım bir sisteme vereyim ki? Bence öneri olarak sunulmamalı.
Anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamak için çok uğraştım ama yine de anlayamadım. Derdinden yakındığınız durumu biraz daha net bir şekilde açıklayabilir misiniz?
Anlatmaya çalıştığınız şeyi anlamak için çok uğraştım ama yine de anlayamadım. Derdinden yakındığınız durumu biraz daha net bir şekilde açıklayabilir misiniz?
Ben dual boot kullanıyorum. Windows adobe programları ve oyun için kullanıyor. Linux terminale alışınca bence çok rahat oluyor. Linux ile uğraşmak, bana zevkli geliyor.
Siz kullanılmayacağınızı düşünüyorsanız, dual boot önerisinde bulunan arkadaşlara karşı argümanda bulunun.
Diyelim, 1000G alanınız var. Bu alanın 200G'sini böldük. Sonrasında 800G kaldı. Bir oyun indirileceği, video yapılacağı vb. bir durumda alan yetersizliğine çok çabuk ulaşılıyor. 2000G'de bile durum böyle.
Ek: Aslında yapılan aplikasyonların boyutlarından dolayı Dual Boot saçma geliyor.
Ortalama bir Linux dağıtımı zorlasanız 10 GB alanda bile çalışıyor. Tek sistem değil çift sistem kullanmak istiyorum ve bölüyorum. Bir problem yok bunda.
Ortalama bir Linux dağıtımı zorlasanız 10 GB alanda bile çalışıyor. Tek sistem değil çift sistem kullanmak istiyorum ve bölüyorum. Bir problem yok bunda.