Dual IPS vs 2K OLED

shiedae3

Başarılı
LG modelinin verdiği Hz vs çok cazip duruyor ancak bir taraftada OLED var.
Siz hangisini tercih edersiniz?

Ben LG modelini tercih ederdim sebebi ise oyunları 2K oynardım filmimi 4K izlerdim.
FPS oyunu oynarkende 480Hz ile keyfime bakardım.

Ekran kartı nedir? Fazla uçan bir model değilse 2K'da kalınıp OLED seçilmeli. Açıkçası Hz falan umurumda olmaz doğrudan OLED alırdım ben. İkisi de 240 bu arada.

Ekran kartı nedir? Fazla uçan bir model değilse 2K da kalınıp OLED seçilmeli. Açıkçası Hz falan umurumda olmaz doğrudan OLED alırdım ben.

Kendim için sormadım hocam sizin fikirlerinizi merak ettim.
Ama benim ekran kartımı RTX 5060 Ti/5070 olarak düşünebilirsiniz fikir sunmak istiyorsanız.

LG olan Dual mode hocam FHD'de 480Hz sunuyor.

Kendim için sormadım hocam sizin fikirlerinizi merak ettim.
Ama benim ekran kartımı RTX 5060 Ti/5070 olarak düşünebilirsiniz fikir sunmak istiyorsanız.

LG olan Dual mode hocam FHD'de 480Hz sunuyor.
OLED 240 Hz altında olmadıkça kesinlikle onu alırdım IPS'in yenileme hızı kaç olursa olsun.

OLED tercih ederim ben. OLED'in farkını 144 Hz OLED TV'ye geçince anladım. IPS her ne de olsa arkadan aydınlatmalı mantığı LCD teknolojisiyle aynı zaten. OLED her şekilde daha iyidir. IPS olduktan sonra 4K olsa ne yazar.

144 altı olmadığı sürece Hz önemli değil her türlü OLED seçerim şahsen. Çok farklı klasmanlar.

Kısa bir araştırma yaptığımda LG panelinin tepkime süresinin tam anlamıyla berbat olduğunu öğrendim arkadaşlar bende OLED diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…