DualSense ve 9.nesil Xbox gamepadlerim drift problemi yaşatıyor. Hall effect yaptırıp da dikiş tutan var mı? Bunları yaptırma masrafına gamesir cyclone 2 de alabilirim gibi arada kaldım. Öneriye açığım.
Sat Cyclone 2 al geç kafan rahat etsin uğraşma tamirle vs. 9. nesil kontrolcüm vardı, drift problemi vs. yaşamadım ama bir gün yaşayacağımı bildiğim için satıp üzerine 150-200 ₺ ekleyerek Nisan ayında Cyclone 2 almıştım, iyi ki öyle yapmışım.
Sat Cyclon'e 2 al geç kafan rahat etsin uğraşma tamirle vs. 9. nesil kontrolcüm vardı, drift problemi vs. yaşamadım ama bir gün yaşayacağımı bildiğim için satıp üzerine 150-200 ₺ ekleyerek nisan ayında Cyclon'e 2 almıştım, iyi ki öyle yapmışım.
Çok kullanma imkanım olmadı ama memnun kaldım. 9. nesilden daha kaliteli, tuşları çok iyi, membran değil mouse tıklar gibi.
Bunu alabilirsin, standı ile geliyor. Nisan'da 2900 ₺ civarına almışım. 2700'e 9. nesil kontrolcüyü satıp direkt bunu sipariş etmiştim. Al pişman olmazsın.
Çok kullanma imkanım olmadı ama memnun kaldım. 9. nesilden daha kaliteli, tuşları çok iyi, membran değil mouse tıklar gibi.
Bunu alabilirsin, standı ile geliyor. Nisan'da 2900 ₺ civarına almışım. 2700'e 9. nesil kontrolcüyü satıp direkt bunu sipariş etmiştim. Al pişman olmazsın.