F f1907 Çalışkan Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 2 22 Şubat 2025 #1 Merhaba. PS5'e DualSense alacağım ikinci el ama orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Sizce orijinal mi?
Merhaba. PS5'e DualSense alacağım ikinci el ama orijinal olup olmadığını nasıl anlarım? Sizce orijinal mi?
I inosh Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Beğeniler 13 22 Şubat 2025 #2 Üzerindeki dokulara bak, çoğu replikada bazı detay dokular yok. Ya da sadece garantiye gönderdiğinde orjinal olması için dua et...
Üzerindeki dokulara bak, çoğu replikada bazı detay dokular yok. Ya da sadece garantiye gönderdiğinde orjinal olması için dua et...
KS KS F f1907 Çalışkan Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 2 22 Şubat 2025 #3 inosh dedi: Üzerindeki dokulara bak, çoğu replikada bazı detay dokular yok. Ya da sadece garantiye gönderdiğinde orjinal olması için dua et... Genişletmek için tıkla... Valla kutularına bakıyorum internette hepsi farklı rusca arapça hiçbiri birbirine benzemiyo anlamadım gitti
inosh dedi: Üzerindeki dokulara bak, çoğu replikada bazı detay dokular yok. Ya da sadece garantiye gönderdiğinde orjinal olması için dua et... Genişletmek için tıkla... Valla kutularına bakıyorum internette hepsi farklı rusca arapça hiçbiri birbirine benzemiyo anlamadım gitti
miraçov Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 4 Beğeniler 1.233 Yer somewhere in the middle of nowhere 22 Şubat 2025 #4 Hocam cihazın seri numarasını sorgulatın. Ayrıca bildiğim kadarıyla DualSense çakmaları kendini anında belli ediyor tuş şekilleri vs bariz belli yani. Bir not daha düşeyim; adaptive trigers'ları kontrol edin. Çakmasında bu teknolojiyi yapamazlar diye düşünüyorum.
Hocam cihazın seri numarasını sorgulatın. Ayrıca bildiğim kadarıyla DualSense çakmaları kendini anında belli ediyor tuş şekilleri vs bariz belli yani. Bir not daha düşeyim; adaptive trigers'ları kontrol edin. Çakmasında bu teknolojiyi yapamazlar diye düşünüyorum.