DualSense'in X tuşu hissiyatının diğer tuşlara göre daha farklı olması normal mi?

RetroTape

Çalışkan
Amazon üzerinden Bilkom garantili orijinal bir DualSense midnight black kol satın aldım ama X tuşunda aşırı hissedilebilir şekilde yumuşak bir basım vardı. Diğer tuşlar tık tık sesliyken X tuşu aşırı yumuşak ve hissiyatı çok kötüydü. Bu yüzden aynı koldan bir tane daha aldım ve aynı şekilde geldi. Bu sorun acaba DualSense'lerin genelinde mi var? Ya da son çıkan versiyonunda veya midnight black renginde mi yoksa benim şansıma ikisi de mi böyle denk geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Midnight Black var. İş çıkışı kontrol edip dönüş yaparım konuya.

Bende 30.yıl versiyonu var. Siz söyleyince bakma gereği duydum normal, herhangi bir fark hissettirmiyor.

Midnight Black V5 kullanıyorum aynı hissettiriyor.

Bende de midnight Black var. İş çıkışı kontrol edip dönüş yaparım konuya.

Bende 30.yıl versiyonu var. Siz söyleyince bakma gereği duydum normal, herhangi bir fark hissettirmiyor.

Bende yok öyle bir şey. İki tane var, ikisi de normal.

Midnight Black V5 kullanıyorum aynı hissettiriyor.

O zaman bana iki sefer de böyle denk gelmiş. Yabancı forumlarda da aynı problemi yaşayanlar görmüştüm ama çok fazla bilgi bulamamıştım. İkisini de iade ettim zaten ama bir tane daha almaya korkuyorum aynı problemi yaşarsam diye çünkü 3. iade belki sıkıntı çıkartır artık Amazon üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…