Z zylos Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 33 15 Mart 2025 #1 Sorun bu Sekiro falan deneyeyim dedim ilk başta çalışmadı DS4 yükledim çalıştı fakat bazı tuşlar doğru ayarlanmamış millet çatur çutur takıp Elden Ring Dark Souls hepsini oynuyor nasıl halledeceğim bunu.
Sorun bu Sekiro falan deneyeyim dedim ilk başta çalışmadı DS4 yükledim çalıştı fakat bazı tuşlar doğru ayarlanmamış millet çatur çutur takıp Elden Ring Dark Souls hepsini oynuyor nasıl halledeceğim bunu.
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 15 Mart 2025 #2 Orijinal DS4 mü bu?
KS KS Z zylos Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 33 15 Mart 2025 #3 99 dedi: Orijinal DS4 mü bu? Genişletmek için tıkla... Evet
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.880 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.569 Yer The Lands Between 15 Mart 2025 #4 DS4Windows diye bir yazılım var, onu indir, DS4'ünü Xbox kolu gibi gösterecek haliyle oyunları oynayabileceksin. Ya da Steamden oynuyorsan, steam girdilerini etkinleştirirsen yine oynarsın.
DS4Windows diye bir yazılım var, onu indir, DS4'ünü Xbox kolu gibi gösterecek haliyle oyunları oynayabileceksin. Ya da Steamden oynuyorsan, steam girdilerini etkinleştirirsen yine oynarsın.
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 15 Mart 2025 #5 Bende de orijin DS4 var ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Zaten orijin olduğu için Steam direkt algılıyor kolu sorunsuz. Oyunlar orijinal mi?
Bende de orijin DS4 var ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Zaten orijin olduğu için Steam direkt algılıyor kolu sorunsuz. Oyunlar orijinal mi?
KS KS Z zylos Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 33 15 Mart 2025 #6 99 dedi: Bende de orijin DS4 var ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Zaten orijin olduğu için Steam direkt algılıyor kolu sorunsuz. Oyunlar orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarda orjinal ds4 içinde yapmam gereken bir ayar var mı? 99 dedi: Bende de orijin DS4 var ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Zaten orijin olduğu için Steam direkt algılıyor kolu sorunsuz. Oyunlar orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sekirodan kaynaklı item almayı kareye atamak istiyorum basıyorum algılamıyor kareyi.
99 dedi: Bende de orijin DS4 var ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Zaten orijin olduğu için Steam direkt algılıyor kolu sorunsuz. Oyunlar orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyunlarda orjinal ds4 içinde yapmam gereken bir ayar var mı? 99 dedi: Bende de orijin DS4 var ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Zaten orijin olduğu için Steam direkt algılıyor kolu sorunsuz. Oyunlar orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle sekirodan kaynaklı item almayı kareye atamak istiyorum basıyorum algılamıyor kareyi.