Yayının 3 haftada hissedilecek düzeyde esnemesi normal değil. İade şansınız varsa değerlendirin. Her ne kadar replika olsa da yayı bu kadar kalitesiz olamaz diye düşünüyorum.
@w1llard ben de mobil üzerinden baktım ve 659 TL, zaten 850 TL bile orijinal bir kol için az. Orijinal Xbox kolları bile 2500-3000 arasında gözüküyor. Maalesef orijinal DS4 bulmak bu aralar biraz zor.
@w1llard ben de mobil üzerinden baktım ve 659 TL, zaten 850 TL bile orijinal bir kol için az. Orijinal Xbox kolları bile 2500-3000 arasında gözüküyor. Maalesef orijinal DS4 bulmak bu aralar biraz zor.
Yayı kırılmış olabilir bende de olmuştum replika Dualsense kullanıyordum, ben de o tuşu çok kullanıyordum hafif çat sesi duydum zaten duymamla birlikte R2 tuşu hafiflemişti, yay ayrı satılıyor mu bilmiyorum. Ben hali hazırda sahip olduğum bozulmuş kırılmış orijinal Dualshock 4'ün yayları ile değişmiştim. Satın aldığınız satıcıyla iletişime geçin olmadı tamirciye verin derim.
Yayı kırılmış olabilir bende de olmuştum replika DualSense kullanıyordum, ben de o tuşu çok kullanıyordum hafif çat sesi duydum zaten duymamla birlikte R2 tuşu hafiflemişti, yay ayrı satılıyor mu bilmiyorum. Ben halihazırda sahip olduğum bozulmuş kırılmış orijinal DualShock 4'ün yayları ile değişmiştim. Satın aldığınız satıcıyla iletişime geçin olmadı tamirciye verin derim.
Yazdım satıcıya cevap bekliyorum. Tandığım PS kol tamircisi yok, iade kabul etmezse garantiye vereceğim. Çat sesi falan duyduğumu hatırlamıyorum, kulaklık ile oynuyorum.