Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.878 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.569 Yer The Lands Between 14 Eylül 2024 #11 w1llard dedi: Yazdım satıcıya cevap bekliyorum. Tandığım PS kol tamircisi yok, iade kabul etmezse garantiye vereceğim. Çat sesi falan duyduğumu hatırlamıyorum, kulaklık ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Gamepad'i hafif sallayın içinden ses geliyorsa, kırılmıştır.
w1llard dedi: Yazdım satıcıya cevap bekliyorum. Tandığım PS kol tamircisi yok, iade kabul etmezse garantiye vereceğim. Çat sesi falan duyduğumu hatırlamıyorum, kulaklık ile oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Gamepad'i hafif sallayın içinden ses geliyorsa, kırılmıştır.
KS KS w1llard Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 651 Çözümler 1 Beğeniler 236 15 Eylül 2024 #12 Kaays dedi: Gamepad'i hafif sallayın içinden ses geliyorsa, kırılmıştır. Genişletmek için tıkla... R2 tarafında, sanki yay sallanıyormuş gibi bir ses geliyor, çıkmış mı, çıkmamış mı emin olamadım.
Kaays dedi: Gamepad'i hafif sallayın içinden ses geliyorsa, kırılmıştır. Genişletmek için tıkla... R2 tarafında, sanki yay sallanıyormuş gibi bir ses geliyor, çıkmış mı, çıkmamış mı emin olamadım.