C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 812 Çözümler 10 Beğeniler 177 9 Aralık 2024 #1 Kolun touch padini mouse gibi kullanmak istiyorum var mı bir yolu?
Çözüm Michael MYERS 10 Aralık 2024 cansxxr dedi: Kolun touch padini mouse gibi kullanmak istiyorum var mı bir yolu? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows indir. (PC'de dedin diye varsaydım ama PS4 için bir fikrim yok.)
cansxxr dedi: Kolun touch padini mouse gibi kullanmak istiyorum var mı bir yolu? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows indir. (PC'de dedin diye varsaydım ama PS4 için bir fikrim yok.)
selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 10 Aralık 2024 #2 Bazı kişilerde öyle geliyormuş zaten sorun olmadığına emin misiniz? Artı 0 Eksi
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.490 Çözümler 70 Beğeniler 5.424 Yer Haddonfield, Illinois 10 Aralık 2024 #3 cansxxr dedi: Kolun touch padini mouse gibi kullanmak istiyorum var mı bir yolu? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows indir. (PC'de dedin diye varsaydım ama PS4 için bir fikrim yok.) Artı 1 Eksi Çözüm
cansxxr dedi: Kolun touch padini mouse gibi kullanmak istiyorum var mı bir yolu? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows indir. (PC'de dedin diye varsaydım ama PS4 için bir fikrim yok.)
KS KS C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 812 Çözümler 10 Beğeniler 177 10 Aralık 2024 #4 Michael MYERS dedi: DS4 Windows indir. (PC'de dedin diye varsaydım ama PS4 için bir fikrim yok.) Genişletmek için tıkla... selorr dedi: Bazı kişilerde öyle geliyormuş zaten sorun olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... DS4 gerekliymis indirdim çalışıyor. Artı 0 Eksi
Michael MYERS dedi: DS4 Windows indir. (PC'de dedin diye varsaydım ama PS4 için bir fikrim yok.) Genişletmek için tıkla... selorr dedi: Bazı kişilerde öyle geliyormuş zaten sorun olmadığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... DS4 gerekliymis indirdim çalışıyor.