O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 24 Haziran 2024 #1 DUMAN - NER'DE BENİM KAFAM ---- DUMAN - KUFİ Açıkçası kendilerini uzun zamandan beridir dinlemiyorum. Ama hani eski bir arkadaş görürsün mutlu olursun ya o hesap
DUMAN - NER'DE BENİM KAFAM ---- DUMAN - KUFİ Açıkçası kendilerini uzun zamandan beridir dinlemiyorum. Ama hani eski bir arkadaş görürsün mutlu olursun ya o hesap
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 26 Haziran 2024 #2 Oltran dedi: DUMAN - NER'DE BENİM KAFAM ---- DUMAN - KUFİ Açıkçası kendilerini uzun zamandan beridir dinlemiyorum. Ama hani eski bir arkadaş görürsün mutlu olursun ya o hesap Genişletmek için tıkla... Eski şarkılar tombiş değil ama kötü de değil.
Oltran dedi: DUMAN - NER'DE BENİM KAFAM ---- DUMAN - KUFİ Açıkçası kendilerini uzun zamandan beridir dinlemiyorum. Ama hani eski bir arkadaş görürsün mutlu olursun ya o hesap Genişletmek için tıkla... Eski şarkılar tombiş değil ama kötü de değil.