Aynen. Tenet filminin müziklerini yapmasını istemiş herhalde. Sonra Oppenheimer'ın müziğini yapan Ludwig Göransson bırakmış Nolan. Hans Zimmer zaten Dune kitaplarını çok önceden okumuş ve aklında az çok kurgu yapmışmış. Haliyle film ile mükemmel uyumlu bir müzik çıkmış ortaya.
Dune serisi sayesinde okuduğum dönemde okulun kitap okuma birincisi olmuştum Kitap bağımlılığı o zaman başladı, sonrasında ise bir sürü kitap aldım. Ama şu an tam tersi neredeyse hiç okumuyorum üşendiğim için.
Dune serisi mükemmeldir iyidir ama 1. Kitaptan sonra diğerleri iyi değil, hele son kitapta ne olduğunu anlamadım birinin kolu kopuyor diğer gidiyor onu baştan çıkarıyor falan Bi garipti.
2. film 1. filmden çok daha iyiydi bence. 1. film biraz evreni tanıtma, konuyu toparlama tadındaydı. 2. Film için benim son 10 yılda izlediğim en iyi film diyebilirim. Bilim kurgu olarak da tüm zamanların en iyisi diyebilirim. Tabii bu biraz zevkler ve renkler meselesi. Benim kişisel yorumum böyle. Merakla 3'ü bekliyorum. Kitapları okumak istiyordum ama spoiler almamak için vazgeçtim. Belki filmlerin geldiği yere kadar okurum.