Dünya ve Türkiye gündemi farklı başlıklar altında değerlendirilmeli

Makaleler
1
Dünya ve Türkiye Gündemi konu başlığında varsa yoksa Türk politikası ile ilgili bunaltıcı konular var.

Dünya gündemine ek olarak Türk siyaseti ve Türkiye gündemi farklı konu başlıkları altında değerlendirilebilir ve kategoriler farklı başlıklar altında açılırsa "kategoriyi göz ardı et" seçeneği dâhâ efektif bir şekilde kullanılabilir.

Artı 35 Eksi
Dünya ve Türkiye Gündemi konu başlığında varsa yoksa Türk politikası ile ilgili bunaltıcı konular var.

Dünya gündemine ek olarak Türk siyaseti ve Türkiye gündemi farklı konu başlıkları altında değerlendirilebilir ve kategoriler farklı başlıklar altında açılırsa "kategoriyi göz ardı et" seçeneği dâhâ efektif bir şekilde kullanılabilir.
Dış haberler “Dünya Gündemi” adı altında alt bir kategoriye taşınabilir. Artıladım. Türkiye ile alakalı haberler bayağı can sıkıyor artık.

Gündemden mümkün olduğunca önemli gelişmeler olmadığı sürece uzak durmaya çalışan biriyim ve sürekli olumsuz olduğundan dolayı haberleri görmek canımı sıkıyor, bu da haliyle modumu etkiliyor. Katılan olur mu bilmem ama ben tıpkı müzik köşesi ve konu dışı gibi o kategori de açılan konuların ana sayfada gözükmemesi taraftarıyım.
Ya da o foruma girdiğimizde bunu seçmek için bir seçenek olabilir; ''konular ana sayfada karşıma çıkmasın'' gibi. Hatta böyle olursa diğer kategorilere de gelebilir, isteyenler ilgili olduğu kategoride açılan konuların karşısına çıkmasını seçmiş olur böylelikle.
Bu sefer de diğer konular görmezden gelinebilir ama, bilemedim.

Son düzenleme:
Evet ayrı konular çünkü. Tek bir kategoride olması kötü oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dış haberler “Dünya Gündemi” adı altında alt bir kategoriye taşınabilir. Artıladım. Türkiye ile alakalı haberler bayağı can sıkıyor artık.
Belki iyi bir şey veya önemli bir şey oluyordur diye kategorinin bildirimlerini aktif ettim ama yok olmuyor.
Hep olumsuz haberler var, sürekli de tekrar ediyor, gereksiz yere stres yüklüyoruz vücuda.

konu dışı gibi o kategori de açılan konuların ana sayfada gözükmemesi taraftarıyım.
Kategori göz ardı etme özelliği var ama özellik aktifken engellenmiş konular ana sayfaya çıkıyor mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kategori göz ardı etme özelliği var ama özellik aktifken engellenmiş konular ana sayfaya çıkıyor mu bilmiyorum.
Hiçbir kategoriyi engellemedim, engellemek de istemem açıkçası. Az önce denedim ve kategori dahil hiçbir konu çıkmıyor, hesap ayarlarından kategoriyi geri etkinleştirmek gerekiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt