Dünyanın en güçlü orduları belli oldu, Türkiye Orta Doğu'da 1. dünyada 8. sırada

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Barış
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    türkiye
İşte bunların olmasını da katıyorum ben Dünya genelini diyorum.
NATO'da bile dışlanan bir ülkeyiz, Yunanistan'a al sana F-35 derken size de F-16 verelim bari tavrını görüyoruz. Bence savaş olsun veya olmasın askeri alanda başarım elde etmek Türkiye için son derece önemli. Tabii bununla övünmekte ahmaklıktır orası ayrı.

Pakistan'ın da askeri gücü iyi, ama halk nasıl onu görelim bence. askeri gücümüzün kötü olduğunu bende düşünmüyorum ama alım gücüne baktığımız zaman berbatız, özellikle bu vergi sistemi konusunda 1 alıp 3'ünü hükümetimize alıyoruz.

Ee ekonomi çökük askeri ordu güçlü olsa ne yazar?

Nasıl ne yazar. Şu an Türkiye saldıracak bir ülke bile yok!

Amerika'nın durumu çok mu iyi sanki halkı açlıktan kar yiyor tek katlı evde yaşıyor.

NATO, AB gibi topluluklarin cogu zaten gorus, cografya vb. seylerden once din toplulugu nerdeyse. Mesela AB'ye alinmamamizin asil nedeni yoneticilerin ve halkin buyuk bir kisminin Musluman olmasi. Yoksa AB'ye katilmamamiz tek nedeni gocmenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…