NATO'da bile dışlanan bir ülkeyiz, Yunanistan'a al sana F-35 derken size de F-16 verelim bari tavrını görüyoruz. Bence savaş olsun veya olmasın askeri alanda başarım elde etmek Türkiye için son derece önemli. Tabii bununla övünmekte ahmaklıktır orası ayrı.
Muhtemelen en dipteyizdir ancak Erdoğan hükümetinin bu ülkeye kattığı bir şey varsa o da askeri güçtür, bu konuda muhalefet yapılamaz bana kalırsa. Her ne kadar diplomatik alanda başarısız olsa da askeri alandaki atılımları yerinde gibi geliyor bana (F-35 dışında )
Pakistan'ın da askeri gücü iyi, ama halk nasıl onu görelim bence. askeri gücümüzün kötü olduğunu bende düşünmüyorum ama alım gücüne baktığımız zaman berbatız, özellikle bu vergi sistemi konusunda 1 alıp 3'ünü hükümetimize alıyoruz.
Pakistan'ın da askeri gücü iyi, ama halk nasıl onu görelim bence. askeri gücümüzün kötü olduğunu bende düşünmüyorum ama alım gücüne baktığımız zaman berbatız, özellikle bu vergi sistemi konusunda 1 alıp 3'ünü hükümetimize alıyoruz.
NATO'da bile dışlanan bir ülkeyiz, Yunanistan'a al sana F-35 derken size de F-16 verelim bari tavrını görüyoruz. Bence savaş olsun veya olmasın askeri alanda başarım elde etmek Türkiye için son derece önemli. Tabii bununla övünmekte ahmaklıktır orası ayrı.
NATO, AB gibi topluluklarin cogu zaten gorus, cografya vb. seylerden once din toplulugu nerdeyse. Mesela AB'ye alinmamamizin asil nedeni yoneticilerin ve halkin buyuk bir kisminin Musluman olmasi. Yoksa AB'ye katilmamamiz tek nedeni gocmenler.
NATO, AB gibi topluluklarin cogu zaten gorus, cografya vb. seylerden once din toplulugu neredeyse. AB'ye alinmamamizin asil nedeni yoneticilerin ve halkin buyuk bir kisminin Müslüman olmasi. Yoksa AB'ye katilmamamiz tek nedeni gocmenler.