Dursun Özbek'ten Recep Tayyip Erdoğan ve Murat Kurum'a teşekkür

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 330
  • Etiketler Etiketler
    murat
Hocam iyi hoşta ülke puanını sırtlayan bu iki takım var. Diğer takımların başarısı yok ki doğru dürüst.
Yahu hocam Avrupa'da FB'i de destekliyoruz da allasen, neyi sırtlıyorsun sen, hangi uçağı indirip kaldırıyorsun? Ülke puanı sırtlamak Son 16 Play Off turunda yenilmek mi mesela?

Ben Beşiktaş'lıyım, 5 senedir de BJK ülke puanına katkıda bulunuyor demem. Siz de Fenerli olarak demeyin bence.

Hocam iyi hoş da ülke puanını sırtlayan bu iki takım var. Diğer takımların başarısı yok ki doğru dürüst.

Yönetim yerine neden takım yok oluyor **

Cümleler güzel, birçok şeyi açıklıyor.

"Galatasaray'a hep destekçi olan Recep tayyip Erdoğan ve Murat Kurum'a teşekkürlerimi arz ederim!"

Ben tam olarak anlayamadım da neyi açıklıyor anlatabilir misiniz hocam? Kanaryatepe projesi yapsanız, Kante için bile bir sayfa bildiri yayınlayan başkanınız devlet makamına teşekkür etmeyecek miydi? Bir de açıklamayı kesip biçmeden tam olarak yazarsanız daha rahat anlaşılabilir, şu anda algı yapmaktan ilerisine gitmiyor çünkü.

Puan durumuna bakarak dedim. Bana kalsa hiç bir takım başarılı değil son 16'ya kalmışız seviniyoruz. Keza Galatasaray yine öyle. 3 büyüklerinde tek hedefi şampiyonluk.

Puan durumuna bakarak dedim. Bana kalsa hiç bir takım başarılı değil son 16'ya kalmışız seviniyoruz. Keza Galatasaray yine öyle. 3 büyüklerinde tek hedefi şampiyonluk.
Kazandığımız puanlara da bakmamak lazım hocam. Evet, listenin ikincisi olabilir Fenerbahçe, ama genele baktığında bu GS de BJK için de dahil, bir Bodo bile değil köklü kulüplerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…