Düşük sistem Battle Royale tarzı oyun önerisi

ornitorenk

Uzman
Laptop çok iyi değil bu tarzda bir oyun arıyorum PUBG gibi ya da CoD'un içinde olan Battle Royale tarzı oyun önerisi olan var mı? Bot sayısı az olursa iyi olur.

Bot sayısını bilmiyorum. Düşük sistem dediğinden aklıma ilk bu geldi. Emülatör oyunları oyna diyeceğim ama onlar iyi sistemde bile rahat oynanmıyor.

Grafikleri telefon oyunlarını andırıyordu. Ama sistem özellikleri biraz yüksekmiş. Ucundan denemiştim, FPS'im en yüksek ayarda bile sınır FPS'den gram aşağı düşmedi.

BR genel olarak düşük sistemler için uygun oyunlar değil. Güncel oyunlarda malum shader vb. dolayı artık ortalama üstü bir bilgisayar istiyor.

Zula'da bot?

Laptop çok iyi değil bu tarzda bir oyun arıyorum PUBG gibi ya da CoD'un içinde olan Battle Royale tarzı oyun önerisi olan var mı? Bot sayısı az olursa iyi olur.

Call of Duty Modern Warfare 2'nin online modunda hala insan var. Laptop özelliklerini yazarsanız daha iyi oyunlar öneririz.

Ben de ilk Blood Strike attım. Ama istediği özellikler yüksekmiş. Yine de denesin.

@2242 Blood Strike göre yazmıştım yorumu, düzenleyince unutmuşum. Ama onda da olabilir. Çok oyuncu kaybetti, şahsen bot ekleseler şaşırmam.

Pixel Gun sistem gereksinimleri güncellendi hocam. Artık minimum GTX 600 serisi grafik kartı istiyor. Ben bunu en son oynarken GTX 260 grafik kartı istiyordu, HD 4830 ile 768p MSAA X2 ayarında rahatça 75 FPS ile oynuyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…