b3nt Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 16 8 Eylül 2025 #1 LED şerit aldım öyle kaliteli değil 200 TL'lik bir şey. Duvara yapıştırsam, ileride çıkartmak istediğimde zarar verir mi? Boyasını alır mı?
LED şerit aldım öyle kaliteli değil 200 TL'lik bir şey. Duvara yapıştırsam, ileride çıkartmak istediğimde zarar verir mi? Boyasını alır mı?
B Berk Demiray Becerikli Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 94 Çözümler 8 Beğeniler 82 8 Eylül 2025 #2 b3nt dedi: LED şerit aldım öyle kaliteli değil 200 TL'lik bir şey. Duvara yapıştırsam, ileride çıkartmak istediğimde zarar verir mi? Boyasını alır mı? Genişletmek için tıkla... Onların yapışkanları pek güçlü olmuyor, özellikle duvara hiç yapışmıyorlar. Ama belli olmaz tabi çıkarırken boya da çıkabilir.
b3nt dedi: LED şerit aldım öyle kaliteli değil 200 TL'lik bir şey. Duvara yapıştırsam, ileride çıkartmak istediğimde zarar verir mi? Boyasını alır mı? Genişletmek için tıkla... Onların yapışkanları pek güçlü olmuyor, özellikle duvara hiç yapışmıyorlar. Ama belli olmaz tabi çıkarırken boya da çıkabilir.
KS KS b3nt Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 16 8 Eylül 2025 #3 Berk Demiray dedi: Onların yapışkanları pek güçlü olmuyor, özellikle duvara hiç yapışmıyorlar. Ama belli olmaz tabii çıkarırken boya da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Nereleter yapıştırabilirim sizce hocam duvar hariç.
Berk Demiray dedi: Onların yapışkanları pek güçlü olmuyor, özellikle duvara hiç yapışmıyorlar. Ama belli olmaz tabii çıkarırken boya da çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Nereleter yapıştırabilirim sizce hocam duvar hariç.