Dying Light oynanır mı?

Ömer_Yeter 80

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Artık yazın son dönemlerine gelmiş bulunmaktayız ve yaz boyu dolu dolu ve güzel birçok oyun oynayıp bitirdim. En son Resident Evil oyunu oynadım ve artık aksiyon ve FPS oyunlarına yöneliyorum dedim ve 10 seneyi devirmiş oyun olan Dying Light'a başlama kararı aldım. Peki ama sizce de bu oyun oynamaya değer mi ve DLC'ler ile birlikte yaklaşık 100 saat falan oynama ihtimalim var mı?

100 saat harcanacak içerik var mı bilmem ama güzel oyun oynanabilir. Biz 3 kişi beraber 8 saatte falan bitirmiştik sabah başlayıp hiç kalkmadan. Yan görevler veya etraftaki şeylere hiç odaklanmadan sadece hikayeyi oynamıştık.

Ben 68 saat oynadım. Gayet eğlenceli bence The Following DLC'sini de oyna.

Tüm seri güzel bence oynanır, oyunun sonu yok the following DLC'sini de oynamanız gerekiyor sonu görmek için.

Hâlâ oynanmaya değer bir oyun diyebilirim. Tek eksiği dandik hikaye anlatımı ve karakterlerin tekdüzeliği. Geri kalan çoğu mekanik eski hissettirmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…