Dying Light: The Beast alınır mı?

Çatlı Reis

Becerikli
Yeni bir sistem aldım ve sistemi güzel grafikli, daha önce oynamadığım bir oyunda denemek istiyorum.

Aklımda da Black Myth Wukong ve Dying Light The Beast var. Sizce hangisi alınır?

Hiçbir oyuna çıkış ücreti ödenmesini mantıklı bulmuyorum. İlla güzel grafikli bir oyun oynamak istiyorsanız Epic'ten ₺400'ye Alan Wake 2 Deluxe Edition almanızı öneririm.

Hocam benim oynamadığım oyun kalmadı o yüzden olan seçenekleri soruyorum sadece. Alan Wake 2 oynadım.

Bir de Cronos The New Dawn ve Silent Hill F var aklımda ama onların da Gameplay'i çok kısa.

Hocam benim oynamadığım oyun kalmadı o yüzden olan seçenekleri soruyorum sadece. Alan Wake 2 oynadım.

Bir de Cronos The New Dawn ve Silent Hill F var aklımda ama onların da Gameplay'i çok kısa.

Bence biraz bekleyin. İleride Game Pass'e gelecek diye söylemler var.

Dying Light 1 ve 2'yi oynamadıysanız önce onları bitirmenizi öneririm.

İkiside alınır, ne tür sevdiğinize bağlı. Çok farklı 2 oyun.

İllaki grafik diyorsanız standart oyunlar alıp grafik modu yükleyebilirsiniz.

İkisi de alınır, ne tür sevdiğinize bağlı. Çok farklı 2 oyun.

İllaki grafik diyorsanız standart oyunlar alıp grafik modu yükleyebilirsiniz.

Türlere hakimim. Tek önemsediğim saatlerce başından kalkmayıp eğlenerek oynayacağım bir oyun olması ve sanırım Wukong buna daha yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…