Dyson V11 Advanced vs Philips Aqua 8054

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silco
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 155
  • Etiketler Etiketler
    dyson philips

Silco

Yetkin
Ev için kablosuz dikey süpürge bakıyorum annem kullanacağı için hafif bir şey olursa daha iyi olur Dyson V8 modeline baktım biraz eski duruyor bu 2 model arasın da kaldım.

V8 aşırı eski. Philips modelleriyle ilgili bilgim yok. Bosch modelleri ağır oluyor. Ben anneme de kendime de Samsung Jet 85 aldım. Diğer modellere göre daha hafif. Tavsiye edebilirim.

Unutmuşum, kız kardeşim de kullanıyor. Biz çekiminden memnunuz. Başta alışamadık ama el süpürgeleri 3000W'lık torbalı süpürgeler gibi olmuyor. Doğru başlıkla iyi sonuç veriyor. Örneğin halıda halı başlığıyla mükemmel sonuç alınıyor. Ben anneme aldık alalı diğer süpürgeyi çıkardığını görmedim. Çekimi için gayet başarılı diyebilirim. "Ah ya bu iyi dğeil, bak bunu çekmemiş" asla olmadı.

Orta güçte sarjı kaç dk sürüyor tek sıkıntısı batarya gibi duruyor.

JET 85: MIN 45 DK, MED 25 DK çalışıyor. Minimum ayarda da güzel çekiyor bu arada. Köpeğim var tüylerini ve tozlarını minimumda alabiliyorum.

Ürün önerim yok. Philipsi kesinlikle önermiyorum. Çekiş gücü belirsiz ürünler satıyor alıp kullanıyorsun halıdan bir mercimek tanesini bile zor çekiyor.
Orta güçte sarjı kaç dk sürüyor tek sıkıntısı batarya gibi duruyor.

Ürün güzele benziyor ama şikayetlerine baktığım da yedek parça için çok yüksek bedeller istendiğini fark ettim artı olarak motor 10 yıl garanti olmasına rağmen batarya 1 yıl.

Ürün güzel benziyor ama şikayetlerine baktığım da yedek parça için çok yüksek bedeller istediğini fark ettim artı olarak motor 10 yıl garanti olmasına rağmen batarya 1 yıl.
Aynen. Mecburen yedek batarya almıştım sitesinde.

Bu yandan bakarsak Dyson V11 tercih etmek daha mantıklı geliyor. En azından bir problem yaşayınca ilgililer.

Aynen. Mecburen yedek batarya almıştım sitesinde.

Bu yandan bakarsak dyson V11 tercih etmek daha mantıklı geliyor. En azından bir problem yaşayınca ilgililer.

3900TL şuan'ki batarya fiyatı V11 almak en mantıklısı duruyor.

XC7057 serisini kullanıyoruz. 120 M2 dairede süpürme, silme işleminde %40 batarya harcıyor. Özellikle evde hayvan besliyorsanız mini turbo başlık nimet diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…