GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 846 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #1 e-Nabız sistemine hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Ayrıca çağrı merkezleride bağlanıldığı zaman çağrı otomatik sonlanıyor. Sistemlere saldırı var diyorlar. e-Devlet üzerinden giriş yapıldığında erişilemiyor.
e-Nabız sistemine hiçbir şekilde ulaşılamıyor. Ayrıca çağrı merkezleride bağlanıldığı zaman çağrı otomatik sonlanıyor. Sistemlere saldırı var diyorlar. e-Devlet üzerinden giriş yapıldığında erişilemiyor.
EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer Batman 24 Mart 2026 #2 T.C. + şifre ile sorunsuz girebildim.
KS KS GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 846 Yer İstanbul 24 Mart 2026 #3 EDCrasher dedi: T.C. + şifre ile sorunsuz girebildim. Eki Görüntüle 235255 Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri erişemiyordum, tahlillere bakayim dedimde, şu an düzelmiş.
EDCrasher dedi: T.C. + şifre ile sorunsuz girebildim. Eki Görüntüle 235255 Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri erişemiyordum, tahlillere bakayim dedimde, şu an düzelmiş.
EDCrasher Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 Beğeniler 188 Yer Batman 24 Mart 2026 #4 GodOfWar dedi: Sabahtan beri erişemiyordum, tahlillere bakayim dedimde, şu an düzelmiş. Genişletmek için tıkla... Beyaz ekran geldi tekrar çöktü galiba.
GodOfWar dedi: Sabahtan beri erişemiyordum, tahlillere bakayim dedimde, şu an düzelmiş. Genişletmek için tıkla... Beyaz ekran geldi tekrar çöktü galiba.