Yakınımın e nabız hesabına girecektim. Bende gizli sekmeyi açıp e nabız yazdım. Çıkan ilk siteye girdiğim gibi şok oldum. Benim hesabım mı diye biraz gezdim fakat benimle alakası bile yok. Basit T.C.'si olan birisinin hesabı açıldı. İstemeden de olsa girmiş olduğum için başıma bir şey gelir mi? Bu açığı nereye şikayet edebilirim? T.C. gözüktüğü için resim paylaşamıyorum.
Söyledim ama ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum. Bir daha denemek için girdiğimde giriş ekranı geldi. Sanırım arada bir gerçekleşiyor. Ama bu bile güvenlik ihlali sayılır. Bunun gibi komik bir açığın olması bile belli başına sıkıntı yaratır.
Hocam hiç hatırlamıyorum ama inşallah açılan kısım burasıdır. Ben yine de üstüme düşeni yapıp bildirdim. Yok ise zaten bir şey yapacaklarını sanmıyorum.
e-Nabız, kişisel sağlık bilgilerinizi yönetebileceğiniz, Türkiye'nin güvenilir kişisel sağlık kaydı sistemidir. e-Nabız T.C. Sağlık Bakanlığı uygulamasıdır.
enabiz.gov.tr
Şu linkten "örnek e-Nabız hesabı" kısmına tıklayınca örnek bir hesap açılıyor. Onunla karıştırmışssınızdır.