CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 860 Çözümler 4 Beğeniler 791 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:03 #1 Arkadaşlar selam, YouTube kanalımın e-posta adresini değiştireceğim fakat bana izin vermiyor. Kullanmadığım bir cihaz da güvenlik doğrulaması istiyor. Ben bu cihazı bayağıdır kullanmıyorum, ne yapabilirim?
Arkadaşlar selam, YouTube kanalımın e-posta adresini değiştireceğim fakat bana izin vermiyor. Kullanmadığım bir cihaz da güvenlik doğrulaması istiyor. Ben bu cihazı bayağıdır kullanmıyorum, ne yapabilirim?
Ispanak Namık Becerikli Katılım 2 Mayıs 2026 Mesajlar 46 Çözümler 1 Beğeniler 15 Bugün 18:27 #2 Hesap ayarlarına girip kullanmadığın cihazı kaldırmayı dener misin önce.
KS KS CYBER SHADOW Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 860 Çözümler 4 Beğeniler 791 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 18:27 #3 Ispanak Namık dedi: Hesap ayarlarına girip kullanmadığın cihazı kaldırmayı dener misin önce. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapmaya çalıştığımda böyle oluyor SMS dogrulaması istemiyor nedense seçeneklerde yok.
Ispanak Namık dedi: Hesap ayarlarına girip kullanmadığın cihazı kaldırmayı dener misin önce. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu yapmaya çalıştığımda böyle oluyor SMS dogrulaması istemiyor nedense seçeneklerde yok.