KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 802 Çözümler 1 Beğeniler 387 5 Ekim 2024 #11 David Maritinez dedi: @Leviodas, makro işini bende bilmiyorum, çok denedim ancak beceremedim, ben sadece ışık ayarı için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler macro kısmı biraz karışık gibi eğer çözersem size de anlatırım.
David Maritinez dedi: @Leviodas, makro işini bende bilmiyorum, çok denedim ancak beceremedim, ben sadece ışık ayarı için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler macro kısmı biraz karışık gibi eğer çözersem size de anlatırım.
David Maritinez Uzman Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 Beğeniler 114 5 Ekim 2024 #12 @Leviodas, Işık işi halloldu mu?
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 802 Çözümler 1 Beğeniler 387 6 Ekim 2024 #13 David Maritinez dedi: @Leviodas, ışık işi halloldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o resimdeki ışığı nasıl yaptığımı hala çözemedim fakat tek tek tuş ayarlama modunda ayarlayacağım sanırım.
David Maritinez dedi: @Leviodas, ışık işi halloldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam o resimdeki ışığı nasıl yaptığımı hala çözemedim fakat tek tek tuş ayarlama modunda ayarlayacağım sanırım.