Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 26 Temmuz 2025 #1 Bu zamana kadar sıkıntısız çalışmıştı. Bir anda Windows tuşu çalışmamaya başladı, Switch değiştirdim düzelmedi. 1-2 gün sonra tekrar çalıştı, sonra tekrar bozuldu. 2 gün önce çalışmıyordu ama şu an çalışıyor, bunu neden yapar. ?
Bu zamana kadar sıkıntısız çalışmıştı. Bir anda Windows tuşu çalışmamaya başladı, Switch değiştirdim düzelmedi. 1-2 gün sonra tekrar çalıştı, sonra tekrar bozuldu. 2 gün önce çalışmıyordu ama şu an çalışıyor, bunu neden yapar. ?
Çözüm Syntax 26 Temmuz 2025 FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Syntax dedi: FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bazı klavyelerde de Windows tuşunu kilitleme/açma kombinasyonu FN+Win key bunu da deneyebilirsiniz.
FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Syntax dedi: FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bazı klavyelerde de Windows tuşunu kilitleme/açma kombinasyonu FN+Win key bunu da deneyebilirsiniz.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.838 Çözümler 10 Beğeniler 1.850 26 Temmuz 2025 #2 FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Syntax dedi: FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bazı klavyelerde de Windows tuşunu kilitleme/açma kombinasyonu FN+Win key bunu da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Syntax dedi: FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bazı klavyelerde de Windows tuşunu kilitleme/açma kombinasyonu FN+Win key bunu da deneyebilirsiniz.
KS KS Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 27 Temmuz 2025 #3 Syntax dedi: FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Bazı klavyelerde de Windows tuşunu kilitleme/açma kombinasyonu FN+Win key bunu da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizin hepsi doğru çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Syntax dedi: FN ve ESC'ye 5 saniye basılı tutunca klavye sıfırlanıyor diye duymuştum. Bazı klavyelerde de Windows tuşunu kilitleme/açma kombinasyonu FN+Win key bunu da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizin hepsi doğru çok teşekkür ederim.