E-yooso Z94 ve Z11'i aynı anda satın almıştım ve tuş azlığından dolayı Z11'i hiç kullanmadım ve daha sonra da sattım. Ancak Z11'in tuşlara basma sesi o kadar güzeldi ki hayran kalmıştım. Z94'ün tuşları ise çok fazla ses çıkarıyor ve yankı yapıyor yani tok değil. Z11; Z94'ten daha küçük olmasına rağmen daha ağırdı ama onu satmayı düşündüğüm için içini açıp bakmadım. Z94'ün içini açıp baktığımda bomboş olduğunu gördüm.
Geçenlerde de Temu'nun %90 indirimle verdiği HXSJ diye bir markanın klavyesini aldım ve tuş kapakları, switchleri falan biraz daha dandik olmasına rağmen yine Z94'ten daha tok ses çıkarıyordu. Ben bu Z94 için nasıl modlamalar yapmalıyım ki tuşların sesi AK-47 kullanır gibi "TAK TAK TAK" diye çıkmasın? Bunun için örnek videolar veya kendi yaptığınız rehberler varsa atabilirsiniz.
Merak edenler için klavyenin sesi bu şekilde...
www.dropbox.com
Geçenlerde de Temu'nun %90 indirimle verdiği HXSJ diye bir markanın klavyesini aldım ve tuş kapakları, switchleri falan biraz daha dandik olmasına rağmen yine Z94'ten daha tok ses çıkarıyordu. Ben bu Z94 için nasıl modlamalar yapmalıyım ki tuşların sesi AK-47 kullanır gibi "TAK TAK TAK" diye çıkmasın? Bunun için örnek videolar veya kendi yaptığınız rehberler varsa atabilirsiniz.
Merak edenler için klavyenin sesi bu şekilde...
Dropbox
Son düzenleyen: Moderatör: