pesimist34
Deneyimli
Zaten karton bandından kastım oydu benim de. Ne var ki ben elektrik bandını daha çok beğendim diyebilirim. Deneme ve yanılma üzerine diyelim.
Zaten karton bandından kastım oydu benim de. Ne var ki ben elektrik bandını daha çok beğendim diyebilirim. Deneme ve yanılma üzerine diyelim.
Yumuşak bi şeyler bulmaya çalışacağım.Sert olması lazım diye strafor alma ha. Memory foam bulursan onda güzel ses alırsın.
Elektrik bandı uzun süre durduğu yüzeyde sıcaktan falan yapışkanını bırakıyor yüzeyi kötü hale getirebiliyor. Ondan dolayı elektrik bandını PCB yüzeyini kaplamayı pek mantıklı bulmuyorum. Ama ses olarak daha iyi olacağını düşnüyorum ben de.Zaten karton bandından kastım oydu benim de. Ne var ki ben elektrik bandını daha çok beğendim diyebilirim. Deneme ve yanılma üzerine diyelim.
Yumuşak bi şeyler bulmaya çalışacağım.
Elektrik bandı uzun süre durduğu yüzeyde sıcaktan falan yapışkanını bırakıyor yüzeyi kötü hale getirebiliyor. Ondan dolayı elektrik bandını PCB yüzeyini kaplamayı pek mantıklı bulmuyorum. Ama ses olarak daha iyi olacağını düşnüyorum ben de.
Haklısınız, elektrik bandı yazın karta yapışacak ve PCB de yapış yapış olacak. Neyse ki bunu göze aldımModu güncellemek istediğinde elektrik bandı çok kalıntı bırakıyor.
Belki 1-2 kat kağıt bant üstüne elektrik bandı çekilebilir.Haklısınız, elektrik bandı yazın karta yapışacak ve PCB de yapış yapış olacak. Neyse ki bunu göze aldım.
Z11 metal kasa o yüzden daha iyi ses veriyor olabilir. Tuşlar ile alt kapak arasına 3 4 kat foam bant yapıyorlardı daha tok ses olması için. Hatta klavyenin içinde geldiği köpük muhafazayı da kullanabilirsiniz. @belirsizz
Ben memnunum klavye iyi de hayatımızda bir daha öyle indirim görür müyüz bilmemKlavyenin içine tape+foam yaptım. Switchleri ve keycapsleri değiştirdim. Bir süre sonra sıkmaya başladı. Bu arada klavyenin stabilizerlerini hiç beğenmedim özellikle enter, Shift gibi harflerde çınlama sesi geliyor. Boşluk tuşunda iyi ki yok.
Gelir mutlaka, Kasım'da Temu üzerinden 500 liraya Ajazz DKM 200 aldım, çok uzak bir tarih değil. Vergileri de dahil. 500 lira olmaz tabi ki paranın değeri düşecek ama dolar bazında benzer olacaktır.Ben memnunum klavye iyi de hayatımızda bir daha öyle indirim görür müyüz bilmem
Ben de memnunum ancak farklı bir klavye ile değişe değişe kullanmak daha iyi bana göre. Keşke Z686 modelini de alsaydım.Ben memnunum klavye iyi de hayatımızda bir daha öyle indirim görür müyüz bilmem![]()
Ben de altına ince bir köpük kesip yerleştirdim. PCB'nin altına da 2 kat kağıt bant ve 1 kat elektrik bandı çektim. Bir şeyleri ayarlamamışım zar zor yerine oturdu. Seste bir tık iyileşme ve azalma var. Ama yine de tok ses yerine yankısı az kötü bir ses var bence. Çok beklediğim kadar iyi olmadı yani. Acaba bantları klavyenin alt ve yan tabanına da mı çeksem? Spacebara da kağıt bant çektim baya, o iyi oldu.Klavyenin içine tape+foam yaptım. Switchleri ve keycapsleri değiştirdim. Bir süre sonra sıkmaya başladı. Bu arada klavyenin stabilizerlerini hiç beğenmedim özellikle enter, Shift gibi harflerde çınlama sesi geliyor. Boşluk tuşunda iyi ki yok.