E-yooso Z94 tuşlarından nasıl daha iyi ses elde edilir?

Ben de altına ince bir köpük kesip yerleştirdim. PCB'nin altına da 2 kat kağıt bant ve 1 kat elektrik bandı çektim. Bir şeyleri ayarlamamışım zar zor yerine oturdu. Seste bir tık iyileşme ve azalma var. Ama yine de tok ses yerine yankısı az kötü bir ses var bence. Çok beklediğim kadar iyi olmadı yani. Acaba bantları klavyenin alt ve yan tabanına da mı çeksem? Spacebara da kağıt bant çektim baya, o iyi oldu.
Ben 2 kat foam, 3 kat tape yapmışım. Oturmama sorunu bende de oldu hatta şu an plastik ve metal kısım arasında a4 kağıdını sokabileceğiniz bir aralık var. Bu arada stok switchler ile mi kullanıyorsunuz? Red switchler ile birlikte sadece foam modu denediğimde pek bir şey hissetmedim ben. PBT keycaps+ yan sanayi kang whıte+tape mod ile anca istediğim gibi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 kat foam, 3 kat tape yapmışım. Oturmama sorunu bende de oldu hatta şu an plastik ve metal kısım arasında a4 kağıdını sokabileceğiniz bir aralık var. Bu arada stok switchler ile mi kullanıyorsunuz? Red switchler ile birlikte sadece foam modu denediğimde pek bir şey hissetmedim ben. PBT keycaps+ yan sanayi kang whıte+tape mod ile anca istediğim gibi oldu.
Buna switch alırsam klavyeye verdiğim paradan daha fazla vermiş olurum herhalde :D Bozulana kadar aynı switchlerle devam.

Öyle bir fırsat gelirse olabilir, evet. Sökmek bence de çok zor. Meraktan sökmeye çalıştım sökülmeyince daha da zorlamadım ben. xd
Elime tekrardan sıfır bir Z11 gelse switchlerini değiştirmekle gram uğraşmam. Özellikle yanından çıkan metal sökücü çok kötü. Switchlerin tırnakları da dayanıksız. Çıkardığım çoğu switchin tırnakları yok hatta switchleri çıkaracağım diye bazılarını klavye üzerinde parçaladım, onları çıkarmakta bayağı güç oldu.

Son düzenleme:
Elime tekrardan sıfır bir Z11 gelse switchlerini değiştirmekle gram uğraşmam. Özellikle yanından çıkan metal sökücü çok kötü. Switchlerin tırnakları da dayanıksız. Çıkardığım çoğu switchin tırnakları yok hatta switchleri çıkaracağım diye bazılarını klavye üzerinde parçaladım, onları çıkarmakta bayağı güç oldu. Örnek:
PCB'nin altından ittirmeyi denediniz mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt