845

Üstün
Sadece oyun indirmesi yaparken bu kadar yüksek işlemci kullanımı normal mi acaba? İşlemci Ryzen 5 5600
1739028371607.webp

İşlemci hızını düşürecek bir güç planına geçmeyi deneyin. Aynı hızda indirme sağlanıyorsa, indirme sürecinde bu planı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sorun hakkında birçok yerde söz edilmiş fakat kesin bir çözüm mevcut değil, boş bir zamanda yazılımı güncellemeyi veya yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

İşlemci hızını düşürecek bir güç planına geçmeyi deneyin. Aynı hızda indirme sağlanıyorsa, indirme sürecinde bu planı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sorun hakkında birçok yerde söz edilmiş fakat kesin bir çözüm mevcut değil, boş bir zamanda yazılımı güncellemeyi veya yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
Güç tasarrufuna alıp denedim yine aynı ya değişen olmadı, yazılımın kendi bugu galiba bakalım mail atıcam dönüş yaparlar inşallah.

Aynı olan nedir? İşlemci mi? İndirme mi? Her ikisi?

İndirme hızı aynıysa bu şekilde kullanabilirsiniz bunu demek istedim. Zaten olay herkes tarafından dillendirilen EA istemcisinin sorunu, siz güç planını düşürünce yüzde olarak yükselecek veya aynı kalacaktır fakat frekans olarak düşecektir.

Bu böyle durumlarda sizin yararınıza.

Aynı olan nedir? İşlemci mi? İndirme mi? Her ikisi?

İndirme hızı aynıysa bu şekilde kullanabilirsiniz bunu demek istedim. Zaten olay herkes tarafından dillendirilen EA istemcisinin sorunu, siz güç planını düşürünce yüzde olarak yükselecek veya aynı kalacaktır fakat frekans olarak düşecektir.

Bu böyle durumlarda sizin yararınıza.
Değişen bir şey olmadı, indirme hızı ve işlemci frekansı yine aynıydı.

Artı -1 Eksi