EA CEO’su, Dragon Age: The Veilguard’ın Neden Beklentileri Karşılayamadığı Hakkında Konuştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 75
Makaleler
5

Sevilen RPG serisi Dragon Age’in yeni oyunu The Veilguard, Ekim 2024’te piyasaya sürüldü. Oyun, aslında eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler alsa da yayıncı Electronic Arts’ın satış beklentilerini karşılayamadı. Bu durum, geliştirici BioWare’de bazı işten çıkarmalara yol açtı. Electronic Arts, bu lansmandaki ticari başarısızlık hakkında bazı açıklamalarda bulundu. CEO Andrew Wilson, oyunun yüksek kalitede olduğunu ancak…

Devamını Oku: EA CEO’su, Dragon Age: The Veilguard’ın Neden Beklentileri Karşılayamadığı Hakkında Konuştu
Kaynak: Techolay

Oyun mekaniği, atmosfer, hikaye, çeşitlilik açık dünyası harika sadece gender diyalogları binary-non bilmemne seçimlerinin sürekli karşımıza çıkması bunun üzerine bir companion tasarlamaları gerçekten midenizi bulandırıyor ve ben bırakmıştım oynamayı. Çoğu insanda bu yüzden ya satın bile almıyor ya da oynamıyor oyunu. Bunları oyunlara ekleyerek hitap ettikleri sözde kitle çok çok az neye göre bunları ekleme gereği duyuyorlar aklım almıyor ağlarlar sonra böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Oyun geniş bir kitleye değil oyunları umursamayan bir kitleye hitap ediyor.
  2. Senaryo inanılmaz kötü diyaloglar çöp sıkıcı ve sürekli trans muhabbetleri sıkıcı. Bana ne günümüz olaylarının yansımasından ben kafa dağıtmaya kendimi egzotik fantastik bir dünyada bulmaya geliyorum saçma sapan şeyler.
  3. Bulmacalar aşırı kötü ya ne onlar öyle ilk okul 4-5 için hazırlanmış.
  4. Teknik anlamda 10 numara oyun ama ben RPG istiyordum slash macera oyunu istesem DMC5 alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…