Detaylar
Kim cevapladı?Hypervisor çekirdek seviyesine inip Denuvo'yu manüpile ediyor, güvenip güvenmemek size kalmış.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 240503
Böyle bir crack gördüm bir sitede. Hypervisor yazıyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Crack oynamak için sanırım kurulumda bazı şeyler yapmak gerekiyor, bu da güvenlik açığı yaratabiliyor. Güvenilir mi?
Merhaba,
Bugün sizlere hypervisör ile ilgili birkaç bilgi aktarmaya çalışacağım. Çoğumuz aslında bunun ne olduğunu biliyordur diye düşünüyorum. Bazı insanlar bunu indirince "Hacker senin bilgisayarını mı ele geçirecek? Ne yapsın senin bilgisayarını?" diye cevaplar alabiliyoruz. Aslında çoğumuz küçüklüğünden beridir bazı kullanıcılar Torrent ile büyümüş. İnternet kafelerden yeri geldi korsan oyunu flash belleğe atıp eve bir sevinçle gelip o oyunu oynardık.
Hypervisör aslında hemen hemen yeni bir gruptur. Çoğu Torrent sitesinde görürsünüz. Bu bağlamda sağlam ve güvenilir kaynaklardan...
Bugün sizlere hypervisör ile ilgili birkaç bilgi aktarmaya çalışacağım. Çoğumuz aslında bunun ne olduğunu biliyordur diye düşünüyorum. Bazı insanlar bunu indirince "Hacker senin bilgisayarını mı ele geçirecek? Ne yapsın senin bilgisayarını?" diye cevaplar alabiliyoruz. Aslında çoğumuz küçüklüğünden beridir bazı kullanıcılar Torrent ile büyümüş. İnternet kafelerden yeri geldi korsan oyunu flash belleğe atıp eve bir sevinçle gelip o oyunu oynardık.
Hypervisör aslında hemen hemen yeni bir gruptur. Çoğu Torrent sitesinde görürsünüz. Bu bağlamda sağlam ve güvenilir kaynaklardan...
Yani hocam güvenmek için biraz fazla cesaret lazım.
Koneko Toujou
Üstün
Eki Görüntüle 240503
Böyle bir crack gördüm bir sitede. Hypervisor yazıyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Crack oynamak için sanırım kurulumda bazı şeyler yapmak gerekiyor, bu da güvenlik açığı yaratabiliyor. Güvenilir mi?
Vanguard kullanıyorsanız aynı seviyede çalışıyorlar. Çok güvenilir olduğu söylenemez ama bir sorun yaşayan görmedim.
Hocam fotoğraf DODI'den ya, o sitenin anasayfasında en üstte free offline activation yazıyor. Oradan birine girin, sizi bir DC sunucusuna yönlendirecek. O DC sunucularında her gün farklı oyunların aktivasyonları veriliyor. Burada detaylı anlatamayacağım DC sunucusuna girersen yönergeleri takip edip istediğin oyunu oynayabilirsin. Çıkan herhangi bir oyun çıktığı gün buraya düşüyor. Hypervisor ile hem uğraşma hem de risk alma.
Güvenliği sağlarlarsa Denuvo’yu cart diye ayırırlar valla.
cemkaraca
Yetkin
Anlamadım hocam aktivasyon dediğiniz crack mi? Yoksa oyun kodu mu?Hocam fotoğraf DODI'den ya, o sitenin anasayfasında en üstte free offline activation yazıyor. Oradan birine girin, sizi bir DC sunucusuna yönlendirecek. O DC sunucularında her gün farklı oyunların aktivasyonları veriliyor. Burada detaylı anlatamayacağım DC sunucusuna girersen yönergeleri takip edip istediğin oyunu oynayabilirsin. Çıkan herhangi bir oyun çıktığı gün buraya düşüyor. Hypervisor ile hem uğraşma hem de risk alma.
Crack gibi evet. Ana dosyalara size verdikleri dosyayı atıyorsunuz.Anlamadım hocam aktivasyon dediğiniz crack mi? Yoksa oyun kodu mu?
cemkaraca
Yetkin
O kadar uğraşmak istemiyorum ya maalesef. Teşekkür ederim ama yine de.Crack gibi evet. Ana dosyalara size verdikleri dosyayı atıyorsunuz.