Çözüldü EA FC24 "we've noticed your Computer is currently offline" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

triumf

Çalışkan
Selam. EA Play'den eafc24 almıştım arada bir DirectX hatası verse de oynuyordum bir şekilde daha sonra oyun yükleme ekranında kalmaya başladı bu sorun için uğraştım çözülmeyince oyunu silip yeniden yükledim bu sefer de benden aktivasyon istiyor bilgilerimi girince de offline olduğumu söylüyor yardım edin lütfen.

Ekran görüntüsü 2025-02-09 151523.webp

Ekran görüntüsü 2025-02-09 151402.webp

Çözüm
Kesin bir şey diyemem, erinmiyorsan yapabilirsin, denemeye değer. Ayrıca modeminiz ile alakalı da olabilir.

Modemi birkaç kere kapat aç yaptım kendi internetimi kullandım VPN'le denedim ancak değişmedi son çare format gibi artık zaten PC de bir şey yok şu an FC24 hariç erkenden halledeyim o yüzden. Teşekkürler tekrardan dostum.

Sorunu çözdüğümü düşünmüyorum ancak kaynağını buldum sanırım
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License klasöründeki resimde gösterdiğim dosyalar olmayınca bu aktivasyon istemiyle karşılaşıyorsunuz.
Oyunun açılmama nedenini bu olduğunu bilmeden oyunu bir şekilde açmıştım.
Buradaki dosyaların yerini değiştirmeyi başka bir hatanın çözümü olarak denemiştim bu nedenle tekrar bunu yapıp oyunu açtığımda aynı hatayla karşılaştım
Çözüm sayılır mı bilmem ama sorunun bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Sizi offline görüyorsa ya onların sunucusuyla ya da sizin sunucuya erişmek isteyen bağlantılarınızla alakalıdır, bu en basitinden sisteminizdeki bir güvenlik filtresi ile alakalı olabilir.

Uygulama (oyun) eğer kurulumda kendine bir ağ yöntemi tahsis etmeye çalışıyor ama başarısız oluyorsa, kendisini yönetici olarak başlatmayı tercih edebilirsiniz, bu bazı durumlarda sorunu çözebilir.

Defender ayarlarınızı kurcalamayı ve farklı ağ bağlantıları kullanmayı deneyebilirsiniz.

Sizin için bir problem olmayacaksa Windows sisteminiz üzerindeki Defender ve Network ayarlarınızı sıfırlayarak başlayabilirsiniz.

Ayrıca harici bir güvenlik ve ağ uygulaması kullanıyorsanız bunlar üzerinde de değişiklik uygulamanız gerekir, uygulamayı kurduğunuz sürece onları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sizi offline görüyorsa ya onların sunucusuyla ya da sizin sunucuya erişmek isteyen bağlantılarınızla alakalıdır, bu en basitinden sisteminizdeki bir güvenlik filtresi ile alakalı olabilir.

Uygulama (oyun) eğer kurulumda kendine bir ağ yöntemi tahsis etmeye çalışıyor ama başarısız oluyorsa, kendisini yönetici olarak başlatmayı tercih edebilirsiniz, bu bazı durumlarda sorunu çözebilir.

Defender ayarlarınızı kurcalamayı ve farklı ağ bağlantıları kullanmayı deneyebilirsiniz.

Sizin için bir problem olmayacaksa Windows sisteminiz üzerindeki Defender ve network ayarlarınızı sıfırlayarak başlayabilirsiniz.

Ayrıca harici bir güvenlik ve ağ uygulaması kullanıyorsanız bunlar üzerinde de değişiklik uygulamanız gerekir, uygulamayı kurduğunuz sürece onları geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Bilgiler icin teşekkür ederim. Uygulama zaten yonetici modda calisiyor ve Defender ayarlari hem acikken hem de kapaliyken denedigimde tekrar ayni hatayi aliyorum Defender ayarlarini varsayilana geri döndürerek de denedigimde bu degismedi ve harici bir ağ uygulamasi kullanmiyorum. Buyuk ihtimalle sorun EA sunucularinda ancak network ayarlarimi nasıl sifirlayacagimi soylerseniz onu da bir denemek isterim. Teşekkürler tekrardan.

Tarayıcınız üzerinde CTRL + L yapıp, "ms-settings:network-status" protokolünü çalıştırın açılan pencerede alt kısımda ağ sıfırlama mevcut olacaktır.

Tarayıcınız üzerinde CTRL + l yapıp, "ms-settings: Network-status" protokolünü çalıştırın açılan pencerede alt kısımda ağ sıfırlama mevcut olacaktır.

İşe yaramadı maalesef:( Sorun EA'den kaynaklıysa yakın zamanda çözülür umarım.

Tarayıcınız üzerinde CTRL + l yapıp, "ms-settings: Network-status" protokolünü çalıştırın açılan pencerede alt kısımda ağ sıfırlama mevcut olacaktır.

Merhaba tekrardan acaba format atarak düzeltebilir miyim bilgisayarı yeni formatladım bu nedenle de rahat yaparım ancak boşuna uğraşmak istemiyorum bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Kesin bir şey diyemem, erinmiyorsan yapabilirsin, denemeye değer. Ayrıca modeminiz ile alakalı da olabilir.

Modemi birkaç kere kapat aç yaptım kendi internetimi kullandım VPN'le denedim ancak değişmedi son çare format gibi artık zaten PC de bir şey yok şu an FC24 hariç erkenden halledeyim o yüzden. Teşekkürler tekrardan dostum.

Sorunu çözdüğümü düşünmüyorum ancak kaynağını buldum sanırım
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License klasöründeki resimde gösterdiğim dosyalar olmayınca bu aktivasyon istemiyle karşılaşıyorsunuz.
Buradaki dosyaların yerini değiştirmeyi başka bir hatanın çözümü olarak denemiştim bu nedenle tekrar bunu yapıp oyunu açtığımda aynı hatayla karşılaştım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 212114.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 212114.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Çözüm

Sorunu çözdüğümü düşünmüyorum ancak kaynağını buldum sanırım.
Buradaki dosyaların yerini değiştirmeyi başka bir hatanın çözümü olarak denemiştim bu nedenle tekrar bunu yapıp oyunu açtığımda aynı hatayla karşılaştım.

Merhaba sizin dediğiniz şekilde license klasörüne baktım ve o dediğiniz dosyalar yok sanırım bundan kaynaklanıyor. Bunun çözümü nedir biliyor musunuz? Üzerinden de biraz zaman geçmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sizin dediğiniz şekilde license klasörüne baktım ve o dediğiniz dosyalar yok sanırım bundan kaynaklanıyor bunun çözümü nedir biliyor musunuz? Üzerinden de biraz zaman geçmiş ama.

Eğer dosyalar silinmiş ise çözümü maalesef ben de bilmiyorum. Ben dosyaları yedeklediğim için oyunu açabilmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt