triumf Çalışkan Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Beğeniler 4 12 Şubat 2025 #1 Merhaba. EA FC24'de DLSS açılabiliyor mu?
Çözüm vanillamint 12 Şubat 2025 EA Sports FC 24 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com No upscaling methods supported, only a simple Dynamic Resolution Scale toggle is available. Genişletmek için tıkla... FC 24 herhangi bir upscaling metodu sunmamakta. FC 25 de keza sunmuyor.
EA Sports FC 24 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com No upscaling methods supported, only a simple Dynamic Resolution Scale toggle is available. Genişletmek için tıkla... FC 24 herhangi bir upscaling metodu sunmamakta. FC 25 de keza sunmuyor.
vanillamint 98 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.342 Makaleler 7 Çözümler 201 Beğeniler 10.176 12 Şubat 2025 #2 EA Sports FC 24 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com No upscaling methods supported, only a simple Dynamic Resolution Scale toggle is available. Genişletmek için tıkla... FC 24 herhangi bir upscaling metodu sunmamakta. FC 25 de keza sunmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
EA Sports FC 24 - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com No upscaling methods supported, only a simple Dynamic Resolution Scale toggle is available. Genişletmek için tıkla... FC 24 herhangi bir upscaling metodu sunmamakta. FC 25 de keza sunmuyor.
Hennzy Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 149 Yer İstanbul 12 Şubat 2025 #3 triumf dedi: Merhaba. EA FC24'te DLSS açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... FC24'te DLSS yok, 25'te de yok. Artı 0 Eksi
triumf dedi: Merhaba. EA FC24'te DLSS açılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... FC24'te DLSS yok, 25'te de yok.
KS KS triumf Çalışkan Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Beğeniler 4 12 Şubat 2025 #4 16055 dedi: Gelişmiş grafik ayarlarında DLSS olması gerek. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş grafik ayarlarına nereden ulaşabilirim? Hennzy dedi: FC24'te DLSS yok, 25'te de yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
16055 dedi: Gelişmiş grafik ayarlarında DLSS olması gerek. Genişletmek için tıkla... Gelişmiş grafik ayarlarına nereden ulaşabilirim? Hennzy dedi: FC24'te DLSS yok, 25'te de yok. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Hennzy Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 253 Çözümler 1 Beğeniler 149 Yer İstanbul 12 Şubat 2025 #5 triumf dedi: Gelişmiş grafik ayarlarına nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmından ulaşıyorsunuz fakat oyunda DLSS veya FSR desteği yok. Sadece grafik ayarlarını çözünürlük ayarlarını yaparsınız. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
triumf dedi: Gelişmiş grafik ayarlarına nereden ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kısmından ulaşıyorsunuz fakat oyunda DLSS veya FSR desteği yok. Sadece grafik ayarlarını çözünürlük ayarlarını yaparsınız.
KS KS triumf Çalışkan Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Beğeniler 4 12 Şubat 2025 #6 Hennzy dedi: Ayarlar kısmından ulaşıyorsunuz fakat oyunda DLSS veya FSR desteği yok. Sadece grafik ayarlarını çözünürlük ayarlarını yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunda grafik ayarları kısmını biliyorum zaten ancak gelişmiş denilince öyle bir bölüm var sandım. Teşekkürler Artı 0 Eksi
Hennzy dedi: Ayarlar kısmından ulaşıyorsunuz fakat oyunda DLSS veya FSR desteği yok. Sadece grafik ayarlarını çözünürlük ayarlarını yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Oyunda grafik ayarları kısmını biliyorum zaten ancak gelişmiş denilince öyle bir bölüm var sandım. Teşekkürler
16055 103 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.947 Makaleler 66 Çözümler 106 Beğeniler 5.742 12 Şubat 2025 #7 triumf dedi: Oyunda grafik ayarları kısmını biliyorum zaten ancak gelişmiş denilince öyle bir bölüm var sandım. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Benim aklım farklı bir oyuna gitti bir an hocam. Kusura bakmayın Artı 0 Eksi
triumf dedi: Oyunda grafik ayarları kısmını biliyorum zaten ancak gelişmiş denilince öyle bir bölüm var sandım. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Benim aklım farklı bir oyuna gitti bir an hocam. Kusura bakmayın
KS KS triumf Çalışkan Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Beğeniler 4 12 Şubat 2025 #8 16055 dedi: Benim aklım farklı bir oyuna gitti bir an hocam. Kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Artı 0 Eksi
16055 dedi: Benim aklım farklı bir oyuna gitti bir an hocam. Kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam.