EA Hesabı kalıcı yasaklandı, nasıl bir yol izlenmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 169
  • Etiketler Etiketler
    kalıcı nasıl

Lotus

Becerikli
Yaşanan olayı kısaca özetliyim. Oyunda toksiklik yaptım haksız değiller banlamakta, hakaret ettiklerim de sonuna kadar hak ediyorlardı. Direkt perma ban yedim oyundan değil komple hesap, hiçbir EA oyununa erişemiyorum ve itiraz etmeme rağmen dönüş olmuyor. Nasıl bir yol izleyebilirim hesabımı geri aktifleştirmek için?
Ban sebebi Apex Legends. Oyunda nerden baksanız 2000 saatim var...
Teşekkürler şimdiden.

1737498229920.webp

🥲🥲🥲🥲🥲🥲
1737498359421.webp

Niye ban yediğimi sonuna kadar biliyorum ve kime ettiğimi de. Sonuna kadar da küfrümün hakkını verdiğimi düşünüyorum ama direkt Ban zoruma gitti biraz. EA'nin kötü olduğunu biliyordum da bu kadar mı...?

Geçmiş olsun, herkes sizin beklediğiniz gibi hareket etmiyor oyunlarda maalesef. Ben de çok sinirleniyorum ama oyun oynamanın sakinleştirmesi gerektiği geliyor aklıma sonra salla deyip geçiyorum. Ne kadar abartmışsınız bilmiyorum ama ban yediğinize göre baya sorun var gibi. Kalkmaz bu ban.

Geçmiş olsun ama o hesap gider EA çok kırılgan ve mütevazi bir şirket. Her şeye ban atabilir. Bazı yayıncılar Dragon age veilguard hakkında kötü yorum yaptıkları için 1 ile 3 hafta banlamışlardı :D

Hala EA'ya suc atiyorsunuz. Gidip yeni bir hesap acin. Umarim akillanmissinizdir ve bir ders cikartmissinizdir. Bir daha birine kufur etmeden once 3 kere dusunursunuz
Birisi anana sövse aynısını diyebileceğinden şüpheliyim.

Ders falan almadım aynısı olursa beterini ederim.

Ayrıca ülkemize edilen hakaretin karşılığını olması gerektiği gibi verdim.

:rofl: :rofl: Adama kim bilir nasıl bir küfür ettin ki komple EA'dan ban yemişsin. Hesabını geri aktif ettirebileceğini hiç sanmıyorum. Bu konularda çok katı EA.
Ağır bir ırki küfür hocam, bana edildiği zaman benzeri bir şey olmuyor ama karşıdakine.

EA oyunları mı açılmıyor yoksa online servisler mi çalışmıyor direkt? Canlı chat ile direkt sorabilirsiniz. Email'le uğraşmayın.
Direkt online serverlerinin hiçbirine giremiyorum, NFS heat gibi online oyunların hiçbirine.

Ek olarak main steam hesabımdan yasaklandığım için unlink falan yapabiliyor muyum? Bari sıfırdan yeni hesaptan devam edeyim.

:D
1737547124765.webp

Son düzenleme:
Birisi anana sövse aynısını diyebileceğinden şüpheliyim.

Ders falan almadım aynısı olursa beterini ederim.

Ayrıca ülkemize edilen hakaretin karşılığını olması gerektiği gibi verdim.
Umarim aynisini yaparsiniz da yine banlanirsininiz akillana kadar. EA'da zaten raporlara bakmiyor adam akilli. Benim 13.01.2025 tarihinde actigim rapora hala daha bakmadilar bile.

Umarim aynisini yaparsiniz da yine banlanirsininiz akillana kadar. EA'da zaten raporlara bakmiyor adam akilli. Benim 13.01.2025 tarihinde actigim rapora hala daha bakmadilar bile.
Valla hocam, aynı adam gelsin yine küfür ederim. Yaşanan olayı bilmiyorsunuz o yüzden böyle konuşuyorsunuz. En sakin insanın bile damarlarını çatlatır öyle bir muhabbet döndü sinir krizi geçirdim ilk defa bir oyunda. Lol oynayan biriyim daha 1 kere chat banı geçmişim yok ama Apexte denk gelen o eleman elime geçse A4 kağıdı gibi yırtarım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt