Yaşanan olayı kısaca özetliyim. Oyunda toksiklik yaptım haksız değiller banlamakta, hakaret ettiklerim de sonuna kadar hak ediyorlardı. Direkt perma ban yedim oyundan değil komple hesap, hiçbir EA oyununa erişemiyorum ve itiraz etmeme rağmen dönüş olmuyor. Nasıl bir yol izleyebilirim hesabımı geri aktifleştirmek için?
Ban sebebi Apex Legends. Oyunda nerden baksanız 2000 saatim var...
Teşekkürler şimdiden.
Niye ban yediğimi sonuna kadar biliyorum ve kime ettiğimi de. Sonuna kadar da küfrümün hakkını verdiğimi düşünüyorum ama direkt Ban zoruma gitti biraz. EA'nin kötü olduğunu biliyordum da bu kadar mı...?
Valla hocam, aynı adam gelsin yine küfür ederim. Yaşanan olayı bilmiyorsunuz o yüzden böyle konuşuyorsunuz. En sakin insanın bile damarlarını çatlatır öyle bir muhabbet döndü sinir krizi geçirdim ilk defa bir oyunda. Lol oynayan biriyim daha 1 kere chat banı geçmişim yok ama Apexte denk gelen o eleman elime geçse A4 kağıdı gibi yırtarım.
O kisiyi reportlarsaniz ömür boyu ban yerdi. Reportlamaktan kastigim EA'dan ticket açıp. EA oyuncu raporlarina bakiyor genelde. Sizin yediginiz gibi ömürlük ban yiyebilirdi. Geçmiş olsun
Merhaba konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende aynı durumdan muzdarip oldum. Ranked maç atarken gelen toksik yabancı oyuncular yüzünden kötü sözler sarf ederek banlandım. Üçüncü olursa hesabınız açılmayacak şekilde banlıyorlar. Bende öyle oldu.
Fakat EA de ufak bir sıkıntı var. Mikrofondan ne kadar küfür, hakaret ederlerse etsinler bugüne kadar ettiğim şikayetlerin hiçbirine herhangi bir işlem yapmadılar. Tek attıkları mesaj ise "raporunuzu inceledik. Herhangi bir aksiyon almadık." Sanırım oyundaki sesleri inceleyemiyorlar.
Son olarak bu ban olayı Apex Legends oyununda oldu. Battlefield 1 de pc de yüklü olmasına rağmen online olarak oynayamıyorum. Yani bir hatanız ile tüm hesabınızı tamamen kilitliyorlar. Geçmiş olsun.
Ben, bizim takımdaki herkese "hile" deyip ağlayan adama sadece "Sus, oyununa bak, ağlama aptal." yazdığım için 3 gün ban yedim. Bu firmayı 10 yaşındaki veletler yönetiyor herhalde. Başka maçlarda adamlar ana avrat her şeye sövüyor. Onları da raporluyorum ama herhangi bir yasaklanma almıyorlar.