Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 14 Ekim 2025 #1 Ben meslek lisesiyim, son senem. Sayısaldan girmek istiyordum ama sonradan öğrendim ki EA'da kimya fizik biyoloji yok. Ben 0 olduğum için sayisali yetistiremem diye düşünüyorum, EA'dan girmem daha mantıklı olur mu?
Ben meslek lisesiyim, son senem. Sayısaldan girmek istiyordum ama sonradan öğrendim ki EA'da kimya fizik biyoloji yok. Ben 0 olduğum için sayisali yetistiremem diye düşünüyorum, EA'dan girmem daha mantıklı olur mu?
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 14 Ekim 2025 #2 EA yaparsan fen dersleri yok ama ona göre seçebileceğin üniversite bölümün de değişir. Hangi derslere ilgilisin ve hangi mesleği düşünüyorsun?
EA yaparsan fen dersleri yok ama ona göre seçebileceğin üniversite bölümün de değişir. Hangi derslere ilgilisin ve hangi mesleği düşünüyorsun?
KS KS Cheriel Uzman Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 434 Beğeniler 61 14 Ekim 2025 #3 THE KEROXEA dedi: EA yaparsan fen dersleri yok ama ona göre seçebileceğin üniversite bölümün de değişir. Hangi derslere ilgilisin ve hangi mesleği düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Hemşirelik istiyordum da matematiğim kötü olduğu için sayısal i yetistiremem mezuna bırakırsam sayisaldan girerim.
THE KEROXEA dedi: EA yaparsan fen dersleri yok ama ona göre seçebileceğin üniversite bölümün de değişir. Hangi derslere ilgilisin ve hangi mesleği düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Hemşirelik istiyordum da matematiğim kötü olduğu için sayısal i yetistiremem mezuna bırakırsam sayisaldan girerim.
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.010 Makaleler 17 Çözümler 19 Beğeniler 2.153 Yer Rockport City 14 Ekim 2025 #4 Cheriel dedi: Hemşirelik istiyordum da matematiğim kötü olduğu için sayısal i yetistiremem mezuna bırakırsam sayisaldan girerim. Genişletmek için tıkla... Çalışıp matematiği düzeltmen daha iyi bence ama karar senindir hocam.
Cheriel dedi: Hemşirelik istiyordum da matematiğim kötü olduğu için sayısal i yetistiremem mezuna bırakırsam sayisaldan girerim. Genişletmek için tıkla... Çalışıp matematiği düzeltmen daha iyi bence ama karar senindir hocam.