EA Play FC 24 or error: 10600 hatası nasıl çözülür?

richxx

Uzman
Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir?
EA Play FC 24 ile ilgili "error: 10600" hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin:
- İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olun.
- Hız testi yaparak bağlantınızın stabil olup olmadığını kontrol edin.

2. Sunucu Durumunu Kontrol Edin:
- EA'nın resmi web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından EA Play sunucularının durumunu kontrol edin. Eğer bir kesinti varsa, sorun sizden değil EA'den kaynaklanıyordur.

3. Oyun Dosyalarını Onarın:
- Oyun platformunuzu (Origin veya EA App) açın.
- Kütüphanenizde EA Play FC 24'e sağ tıklayın ve "Oyun Dosyalarını Onar" seçeneğini seçin.

4. Oyun ve Uygulamaları Güncelleyin:
- Oyun ve uygulamalarınızın en son versiyonlarını kullandığınızdan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve yükleyin.

5. Firewall ve Antivirüs Ayarlarını Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı veya antivirüs programının EA Play'e erişimi kısıtlamadığından emin olun. Gerekirse geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.

6. DNS Ayarlarını Değiştirin:
- Bilgisayarınızın DNS ayarlarını Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) veya OpenDNS kullanacak şekilde değiştirin.
- Aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Denetim Masası > Ağa ve Paylaşıma Merkezi > Bağlantılar > Özellikler’e tıklayın.
- "Internet Protokolü (TCP/IP) Versiyon 4 (IPv4)" seçeneğini seçin ve "Özellikler"e tıklayın.
- "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" kısmına Google DNS adreslerini girin.

7. Tüm Cihazları Yeniden Başlatın:
- Modem ve yönlendirici gibi ağ cihazlarınızı kapatıp bir süre bekledikten sonra yeniden açın.
- Bilgisayarınızı da yeniden başlatın.

Bu adımları izledikten sonra sorun devam ederse, daha fazla detay veya ekran görüntüsü ile tekrar kontrol edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…