ZAYFALL Başarılı Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 17 8 Nisan 2026 #1 Söylentilere göre bir sonraki oyun olan EA Sports UFC 6, PC platformuna da çıkacak. Umarım bu söylentiler doğrudur. EA Sports UFC 6'nın Haziran-Temmuz aylarında çıkış yapacağı, duyurusunun ise Mayıs ayında geleceği konuşuluyor.
Söylentilere göre bir sonraki oyun olan EA Sports UFC 6, PC platformuna da çıkacak. Umarım bu söylentiler doğrudur. EA Sports UFC 6'nın Haziran-Temmuz aylarında çıkış yapacağı, duyurusunun ise Mayıs ayında geleceği konuşuluyor.
K Kanuni Jedi Suleyman Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 548 Çözümler 2 Beğeniler 559 8 Nisan 2026 #2 GTA 6, Playstation ve PC ile eşzamanlı çıksa beni bu haber kadar mutlu etmezdi galiba.
KS KS ZAYFALL Başarılı Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 17 8 Nisan 2026 #3 Kanuni Jedi Suleyman dedi: GTA 6, PlayStation ve PC ile eşzamanlı çıksa beni bu haber kadar mutlu etmezdi galiba. Genişletmek için tıkla... Bende merakla bekliyorum umarım soylentiler doğru çıkar UFC 6 PC'de görebiliriz, bu tarz bir dövüş oyunu uzun zamandır arıyordum cidden çok keyifli bir oyuna benziyor.
Kanuni Jedi Suleyman dedi: GTA 6, PlayStation ve PC ile eşzamanlı çıksa beni bu haber kadar mutlu etmezdi galiba. Genişletmek için tıkla... Bende merakla bekliyorum umarım soylentiler doğru çıkar UFC 6 PC'de görebiliriz, bu tarz bir dövüş oyunu uzun zamandır arıyordum cidden çok keyifli bir oyuna benziyor.