Elektronik EasySMX X5 - kablosuz gamepad - 1.099 TL

Peter 63

Uzman
Makaleler
1
Yer
Queens
Sabah konusunu açtığım gamepadi geride bırakarak en ucuz hall effect gamepad ünvanını aldı.

Bu arada site güvenilir ama satış sonrası desteği iyi değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmen bedava gibi kalitesi nasıl ona göre şu an kontrolcü bakan arkadaşa önerebilirim ama denildiği gibi satış sonrası destek kötü.

Resmen bedava gibi kalitesi nasıl ona göre şu an kontrolcü bakan arkadaşa önerebilirim ama denildiği gibi satış sonrası destek kötü.

Hocam bu bütçede alınır. Ama 1500'lere çıkılacaksa bence Thunderobot G30S TE daha iyi.

Hocam bu bütçede alınır. Ama 1500'lere çıkılacaksa bence thunderobot G30s te daha iyi.

Şu an Flydigi varken bilemedim. İkisi de gözümde o fiyatta iyi kontrolcüler hocam, yanlışım varsa düzeltin.

Şu an Flydigi varken bilemedim. İkisi de gözümde o fiyatta iyi kontrolcüler hocam, yanlışım varsa düzeltin.

O da iyi hocam. Tam farklarını bende bilmiyorum ama TMR stick gibi kesin bir fark olmadığı için eşit görüyorum.

O da iyi hocam. Tam farklarını bende bilmiyorum ama tmr stick gibi kesin bir fark olmadığı için eşit görüyorum.

Ayni şekilde sadece Flydigi fiyatı daha avantajlı şu an.

Güzel fiyat ama alınabiliyorsa 200TL daha çıkın dune fox alın arkadaşlar Flydigi'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…