erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.472 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.077 Yer İstanbul 1 Şubat 2025 #11 Toby Fox dedi: Valize koydum, normal bir şekilde geçirdim. Kutusuz getirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bagaja bıraktığınız valiz miydi? Bende öyle yaptım kutulu bir şey demediler boşuna stres olmuşum o zaman
Toby Fox dedi: Valize koydum, normal bir şekilde geçirdim. Kutusuz getirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bagaja bıraktığınız valiz miydi? Bende öyle yaptım kutulu bir şey demediler boşuna stres olmuşum o zaman
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.269 Yer United Kingdom 1 Şubat 2025 #12 erdym dedi: Bagaja bıraktığınız valiz miydi? Bende öyle yaptım kutulu bir şey demediler boşuna stres olmuşum o zaman Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kırılır, kaybolur vs. diye kabindekine koydum. Ama bagajda getiren çok tanıdığım var, sorun çıkmıyor genelde. PS5'i de öyle getirdim. Kutuyla getirince vergi alıyorlar diye iddialar vardı, riske atmadım. Recep Baltaş hocam kutuyla getirmiş, sıkıntı olmamış ama.
erdym dedi: Bagaja bıraktığınız valiz miydi? Bende öyle yaptım kutulu bir şey demediler boşuna stres olmuşum o zaman Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kırılır, kaybolur vs. diye kabindekine koydum. Ama bagajda getiren çok tanıdığım var, sorun çıkmıyor genelde. PS5'i de öyle getirdim. Kutuyla getirince vergi alıyorlar diye iddialar vardı, riske atmadım. Recep Baltaş hocam kutuyla getirmiş, sıkıntı olmamış ama.
KS KS Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.616 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.963 1 Şubat 2025 #13 Toby Fox dedi: Yok hocam. Kırılır, kaybolur vs. diye kabindekine koydum. Ama bagajda getiren çok tanıdığım var, sorun çıkmıyor genelde. PS5'i de öyle getirdim. Kutuyla getirince vergi alıyorlar diye iddialar vardı, riske atmadım. Recep Baltaş hocam kutuyla getirmiş, sıkıntı olmamış ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Toby Fox dedi: Yok hocam. Kırılır, kaybolur vs. diye kabindekine koydum. Ama bagajda getiren çok tanıdığım var, sorun çıkmıyor genelde. PS5'i de öyle getirdim. Kutuyla getirince vergi alıyorlar diye iddialar vardı, riske atmadım. Recep Baltaş hocam kutuyla getirmiş, sıkıntı olmamış ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.