Ebu Ubeyde hayatını kaybetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omerta Silenzio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Doğru mu bilmiyorum ama söylentilere göre kendisinin ailesi günümüz Türkiye topraklarından Filistin'e Osmanlı Dönemi'nde göç etmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudan doğru veya yanlış diye yorum yapamasam da, Hamas yapılanmasının Osmanlı hilafeti ve hanedanının bir destekçisi olduğu su götürmez gerçek. Probagandalarında, şarkılarında bolca Osmanlı göndermesi bulunur.

Bunların yanında, Hamas'ın politikalarının, davranışlarının da sorgulanması ve ayrı bir mercekte incelenmesi gerekir.

Konu burada Hamas üyesi bir kişinin ölmesi, siz burada Holokost abartılıyor falan diyorsunuz.

Konu burada Hamas üyesi bir kişinin ölmesi, siz burada Holokost abartılıyor falan diyorsunuz.

Sonuçta iki taraf arasında bir savaş var, ve bu savaşın bir tarafını Hamas oluşturuyor, bu terör örgütü olabilir ya da olmayabilir ama bir tarafı oluşturuyor, ben de buna yönelik bir cevap yazdım. Holokost İnsanlık için kötü bir olay ama insanlık tarihinde her zaman böyle vahşi olaylar oldu, olacak. Holokost dışında bu kadar PR'ı yapılan başka şey var mı ayrıca?

Ayrıca, Holokost da abartılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Gazze abartılıyor diyebilir miyiz? Gazze'de 70 bin kişi öldü, Holokost'da ise 6 milyon kişi. Kim abartıyor acaba ya?
Dünya'da her zaman katliamlar, soykırımlar oldu. Holokost'un bu kadar PR'ının yapılması Yahudilerin ciddi lobi gücü ve maddi imkana sahip olmasından kaynaklı.

Ezidi Soykırımını, Sierra Leone'deki iç savaşta yaşanan katliamlar bu kadar gündeme gelememesinin nedeni lobi ve para gücünün olmaması.

Ayrıca, bu katliamlar, soykırımlar arasında savunacağım son şeyde Holokost olurdu.

Dünya'da her zaman katliamlar, soykırımlar oldu. Holokost'un bu kadar PR'ının yapılması Yahudilerin ciddi lobi gücü ve maddi imkana sahip olmasından kaynaklı.
Ayrıca "milyonlarca" ibaresinin de yalan olduğu çok kez kanıtlandı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…