wenJa97 Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Beğeniler 79 28 Mart 2024 #1 Merhaba, arkadaşlar ECS H81H3-M7 BIOS kullanmaktayım. Kullanmakta olduğum anakartımın BIOS sürümlerine ulaşmak istiyordum fakat bulamadım. Eski ve yeni sürümlerini nereden ve nasıl bulabilirim acaba?
Merhaba, arkadaşlar ECS H81H3-M7 BIOS kullanmaktayım. Kullanmakta olduğum anakartımın BIOS sürümlerine ulaşmak istiyordum fakat bulamadım. Eski ve yeni sürümlerini nereden ve nasıl bulabilirim acaba?
Çözüm wenJa97 31 Mart 2024 Arkadaşlar mailden maalesef olumsuz bir yanıt aldım fakat bir Youtube videosunun altında https://campaign.ecs.com.tw/support/8series_haswell/haswell_ready.html bu siteyi buldum, yeni ve eski sürümü buradan kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar mailden maalesef olumsuz bir yanıt aldım fakat bir Youtube videosunun altında https://campaign.ecs.com.tw/support/8series_haswell/haswell_ready.html bu siteyi buldum, yeni ve eski sürümü buradan kullanabilirsiniz.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Mart 2024 #2 BIOS desteğini kesmişler sanırım, sitesinden baktım herhangi bir BIOS yükleme linkine erişemedim. H81H3-M7|Motherboard|Products |ECS ELITEGROUP www.ecs.com.tw Artı 0 Eksi
BIOS desteğini kesmişler sanırım, sitesinden baktım herhangi bir BIOS yükleme linkine erişemedim. H81H3-M7|Motherboard|Products |ECS ELITEGROUP www.ecs.com.tw
KS KS wenJa97 Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Beğeniler 79 28 Mart 2024 #3 Silinen üye dedi: BIOS desteğini kesmişler sanırım, sitesinden baktım herhangi bir BIOS yükleme linkine erişemedim. H81H3-M7|Motherboard|Products |ECS ELITEGROUP www.ecs.com.tw Genişletmek için tıkla... Peki bulmam imkansız mı? Çünkü BIOS sürümüm eskiydi ve yenisi ile update yapmıştım, eskisi lazım şu anda. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: BIOS desteğini kesmişler sanırım, sitesinden baktım herhangi bir BIOS yükleme linkine erişemedim. H81H3-M7|Motherboard|Products |ECS ELITEGROUP www.ecs.com.tw Genişletmek için tıkla... Peki bulmam imkansız mı? Çünkü BIOS sürümüm eskiydi ve yenisi ile update yapmıştım, eskisi lazım şu anda.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Mart 2024 #4 Yenisi ile update yaptıysan bulman boş çaba. Zaten anakartın eski ve BIOS update ile kazanacağın pek bir şey yok. Artı 0 Eksi
Yenisi ile update yaptıysan bulman boş çaba. Zaten anakartın eski ve BIOS update ile kazanacağın pek bir şey yok.
il_fenomeno Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 4 28 Mart 2024 #5 DriversCollection diye site var ama senin modelin bios sürümünü sitede bulamadım. Artı 0 Eksi
KS KS wenJa97 Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Beğeniler 79 28 Mart 2024 #6 Silinen üye dedi: Yenisi ile update yaptıysan bulman boş çaba. Zaten anakartın eski ve BIOS update ile kazanacağın pek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çok saçma değil mi yenisinin olup eskisinin olamaması.. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yenisi ile update yaptıysan bulman boş çaba. Zaten anakartın eski ve BIOS update ile kazanacağın pek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Çok saçma değil mi yenisinin olup eskisinin olamaması..
99 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.478 Çözümler 23 Beğeniler 3.276 28 Mart 2024 #8 ECS H81H3-M7 (V1.0) ECS H81H3-M7 (V1.0) biosdepo.com V1.0 BIOS'u var sadece internette. Artı 0 Eksi
KS KS wenJa97 Uzman Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 196 Çözümler 3 Beğeniler 79 28 Mart 2024 #9 Silinen üye dedi: Eski sürüme neden düşmeye çalışıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Eski işlemcimin çalışıp çalışmadığını bu sürümde deneyemiyorum. 99 dedi: ECS H81H3-M7 (V1.0) ECS H81H3-M7 (V1.0) biosdepo.com V1.0 BIOS'u var sadece internette. Genişletmek için tıkla... Evet V1.0 sürümünü kullanıyorum bende fakat bu sürüme eski sürümden geçmiştim.. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Eski sürüme neden düşmeye çalışıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Eski işlemcimin çalışıp çalışmadığını bu sürümde deneyemiyorum. 99 dedi: ECS H81H3-M7 (V1.0) ECS H81H3-M7 (V1.0) biosdepo.com V1.0 BIOS'u var sadece internette. Genişletmek için tıkla... Evet V1.0 sürümünü kullanıyorum bende fakat bu sürüme eski sürümden geçmiştim..
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Mart 2024 #10 Eski sürümünü bulmanız pek mümkün gözükmüyor. Belki Webarchive kurcalarsanız bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi