Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 9 Ocak 2026 #1 Android'de Eden Emulator'e oyun indirmek için güvenilir site önerisi yapabilir misiniz?
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.018 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.034 Yer Samanyolu Galaksisi 9 Ocak 2026 #2 Yasal olarak sadece orijinal Nintendo Switch üzerinden satın aldığınız oyunları çekerek oynayabilirsiniz. Sürprizbozan Korsanı desteklememekle beraber NXBrew sitesini önerebilirim, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Son düzenleme: 9 Ocak 2026
Yasal olarak sadece orijinal Nintendo Switch üzerinden satın aldığınız oyunları çekerek oynayabilirsiniz. Sürprizbozan Korsanı desteklememekle beraber NXBrew sitesini önerebilirim, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.
KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 9 Ocak 2026 #3 Valiant dedi: Yasal olarak sadece orijinal Nintendo Switch üzerinden satın aldığınız oyunları çekerek oynayabilirsiniz. Sürprizbozan Korsanı desteklememekle beraber NXBrew sitesini önerebilirim, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum zaten ama bazı indirmek istediğim oyunların linkleri bozuk.
Valiant dedi: Yasal olarak sadece orijinal Nintendo Switch üzerinden satın aldığınız oyunları çekerek oynayabilirsiniz. Sürprizbozan Korsanı desteklememekle beraber NXBrew sitesini önerebilirim, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyorum zaten ama bazı indirmek istediğim oyunların linkleri bozuk.