Edge alternatifi tarayıcı önerisi

@Spydea, bende Helium üzerinden yazıyorum daha çok sığ hocam geliştirilmesi lazım.

@Spydea, ayarlar sekmesi sığ çevirileri yok denecek kadar az. Bir topluluk tarafından geliştirildiği için yamalar geç güncelleniyor. Bazen çökme benzeri durumlar olabiliyor. Biraz daha gelişirse diğer tarayıcılara boy gösterecektir. En sevdiğim yani uBlock Origin ile gelmesi.

Dikey sekmeleri Edge'den sonra en stabil çalışan tarayıcı gibi hissediyorum Chromium tarafında. Onun dışında haklısınız ama şans verilebilir şu an.

@Spydea, Haklısınız, bende dikey sekmeleri librewolf üzerinde kullanıyorum. Onu gayet güzel yapmışlar, Brave veya Helium kullanılabilir.

Hocam şu an Brave düşünüyorum ama çok büyük bir eksiklik mi sizce? Video sık izliyorum yani.

Hocam şu an Brave düşünüyorum ama çok büyük bir eksiklik mi sizce? Video sık izliyorum yani.

Bu gözle alakalı vallahi ben bir türlü alışamadığım için döndüm. Denemekten başka çare yok.

LibreWolf kullanabilirsiniz.

Chromium tabanlı tarayıcı isterseniz Helium deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…