Çözüldü Edge geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Başlıkta yazdığım gibi tarayıcım Microsoft Edge geç açılıyor. 10-15 sn sekmeleri yavaş yavaş yüklüyor ve önceden yapmazdı. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Spotify açınca vs. de oluyor RAM ile alakalı olabilir mi? Güç sorunu olabileceğini sanmıyorum. Windows Update kullanıyorum Driver Booster kullanmıyorum. Ekran kartımın driverini uygulamasından kuruyorum.

Boşta kullanım tarayıcı açıktı. Ekran kartının kullanım sebebi anında yeniden oynatma özelliğinden kaynaklı. 263 işlem var işlemci kısmında gözüken.

Sorunu çözdüm. İnternet ayarlarını sıfırlayınca kendiliğinden düzeldi.

Spotify açınca vs. de oluyor RAM ile alakalı olabilir mi? Güç sorunu olabileceğini sanmıyorum. Windows Update kullanıyorum Driver Booster kullanmıyorum. Ekran kartımın driverini uygulamasından kuruyorum.

Boşta kullanım tarayıcı açıktı. Ekran kartının kullanım sebebi anında yeniden oynatma özelliğinden kaynaklı. 263 işlem var işlemci kısmında gözüken.

Sorunu çözdüm. İnternet ayarlarını sıfırlayınca kendiliğinden düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…