eFootball 2026 mobilde maçları kaybetmeye başladım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mauroicardi99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

mauroicardi99

Yetkin
eFootball 2025 mobil oynuyorken 2 gün önce arkadaşımla yaptığım tüm maçlarımı kazanıyordum, şu an arkadaşımla yaptığım tüm maçları kaybediyorum, sürekli 3-4 tane atıyor. Ben gol attığım gibi 2 dakika sonra hemen gol yiyorum ve bu sürekli ya boş kale ya karşı karşıya defansın beşliğinden geçmiş oluyor. Yapay zekâyla bile maç yaptım, normalde 4-5 tane atıyorken en iyi oyuncu modunda şuanda kazanamıyorum bile. 5-6 kere kadroyu dizilişi taktiği değiştirdim, işe yaramadı. Gözüm kapalı 7-8 tane atıyorken şu an gol bile atamıyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Bugün yaptığım maçlardan hiç galibiyet alamadım. 4-0 yaptığım maçı 4-5 kaybettim. Yorum sizde.
Düzenleme: Kadro güçleri aynıyken de aynı oldu, benim daha fazla olduğunda da oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynısı bende de oluyordu, sinir oldum bıraktım.

2026 olduktan sonra bende aynı şekilde yenilmeye başladım. Ya çok fazla lose strike oluyor, ya da çok fazla win strike. Oyun geneli bir momentum var.
Perşembe günü sorun yoktu, dün oynadığım maçlara baktım 5 maç 0 galibiyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…