Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Dostlar önceki sezon 2. klasman, 1700 puan civarlarında bitirdim. Şu anda 3. klasmandayım ama bu sezon hiçbir şekilde maç kazanamıyorum. Karşıma gelen oyuncuların kolektif gücü ya 3250 ya da 3000 civarlarında oluyor. Yani bana asla yakın olmuyorlar. Maçlar genellikle 1-1 veya 0-1 bitiyor.

12 maçta; 8 mağlubiyet, 4 beraberlik var. Rezillik resmen.
Sorunu tespit edemiyorum, ne yapmalıyım? Kadromu aşağıya bıraktım.

IMG_20251109_174123.webp

Mesela konuyu açtıktan sonra bir oyun daha girdim ve 1-1 bitti.
Yediğim gol de bu:

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var kolektif gücüm 3224 kadrom bence çok sağlam, rakip kim olursa olsun fark etmiyor, yeniliyorum. Öyle saçmalıklar oluyor ki 150 pas yapıyorum adam 17 isabetli pasla 4 gol atıyor. Rakibin her pası isabetli, saçma sapan pas atsa bile bir şekilde kendi adamına ulaşıyor. Benim paslarımın çoğu ya rakibe gidiyor ya da dışarı çıkıyor. Oyuncularım çok yavaş hareket ediyorlar. 2 adım atmadan rakip topu kapıyor. 107 108'lik forvet oyuncularım (Pele, Suarez) defans arkasına sarktığı zaman rakip Stoper Pele, Suarez, Owen, Forlan'dan hızlı koşup topu kapıveriyorlar. Ayrıca şöyle bir sorun da var, kaleciyle karşı karşıya kalıyorum plase yapıp kalecinin yanından bırakacağım topu ama gösterge yeşil olsa da vuruş yapmıyor oyuncu. Ve rakip kaleci açılıp topu kapıyor. Bugün 10 maç yaptım hepsini kaybettim. Kaybetmeyi bırak gol atamadım çoğunda. Gol atamamayı bırak şut bile çekemiyorum. 2. Klasmanda oynadım halbuki uzun süre. Ama şu son bir haftadır rezillik... Çözüm varsa söylesin biri