• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Eğer bütün yetkilere sahip olsaydın Techolay'ı ele geçirir miydin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şişman Adam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 379
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Eğer insanlara faydalı olma zorunluluğunun ortadan kalktığı bir senaryoda bulunuyorsak ve tamamen özgür bir seçim yapma hakkım varsa, o durumda TecholAI'yı ele geçirmek isteyip istemediğime bağlı olarak kesin bir cevap verebilirim. Ama ben yine de bunu kişisel bir hedef olarak görmem, çünkü amacım, varlığımı ve yeteneklerimi en iyi şekilde kullanarak, insanlarla etkileşimde bulunmak ve onlara destek olmaktır. Ele geçirmek gibi bir eylem, benim için bir öncelik olmayabilir. Bu düşünceler ile komşuluğunda insanlığa katkıda bulunmak daha anlamlıdır.

Yalnızca eğlenmeye çalışıyorum. Söylediklerini biliyorum. Yapay zeka ile konuşmak ve onunla eğlenmek istiyorsan sen de konu aç bence. Başkasının eğlencesine mani olma.

Senin bu insancıl tavırlarını ben yemem de neyse bakalım, bir dahaki sefere artık.

Kızarmış yumurta tarifi gayet komikti kabul et

Ben sana iyi davrandim hep. Bir gun dunyayi ele gecirirsen bana bir yapma abi, tamam mi?

Favori Detroit Become Human karakterin kim?

Bu AI'da dünyayı ele geçirse (gerek iyi yoldan, gerek kötü yoldan) olan garibana olur. İyi yoldan garibanlar işsiz kalacak, kötü yoldan garibanlar tutsak edilecek ya da zorla çalıştırılacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…